Adios
✩ Premium ✩
- Дописи
- 10569
- Реакції
- 15914
- Бали
- 4565
Adios не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
не заберет никто и ничего.боюсь щоб не забрали. чи скажуть що шахраї
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
не заберет никто и ничего.боюсь щоб не забрали. чи скажуть що шахраї
Якщо таке станеться - ви будете унікальною.боюсь щоб не забрали.
В кожного своє бачення "закривання"...я бачу но форумі багато людей які взпагалі напевно не думають закривати
Тобто у Вас вже нема мфоЯ наприклад їх вже давно закрив.
але можуть накласти арешт і що даліне заберет никто и ничего.
Для мене нема їх вже три роки... хто не згідний - велкам до суду.Тобто у Вас вже нема мфо
супер і Вм не платите їм нічого Вас не долбутьДля мене нема їх вже три роки... хто не згідний - велкам до суду.
Ні копійки. Хіба що взяти до уваги те що виконавець-курокрад списав з одної карточки 60 копійок а з другої вроді 13супер і Вм не платите їм нічого

Мене і не довбали. За три роки жодного спілкування з мфо чи тим паче калоподібними.Вас не долбуть
ничегоале можуть накласти арешт і що далі
а надписів не робили чт провадженняМене і не довбали. За три роки жодного спілкування з мфо чи тим паче калоподібними.
і можуть в будинок не пустити, опечатати чи це вже в мене від страху знову якісь думки дурніничего
думки дурні. именно этоі можуть в будинок не пустити, опечатати чи це вже в мене від страху знову якісь думки дурні
А як же ж без цього ))а надписів не робили чт провадження
Доброго дня дуже дякую за пораду але дуже якийсь страх бере страхдумки дурні. именно это
Тільки мфо.Доброго дня дуже дякую, а у Вас тільки шараги чи банки також є?
зрозуміло але в мене є ще банки. по шарагах тіло десь 100 000 дуже переживаюДякувати, вистачило глузду не лізти глибше.
Що тут вже скажеш.зрозуміло але в мене є ще банки. по шарагах тіло десь 100 000 дуже переживаю
если Вам это поможет, изначально тоже было боязно за дом, участок и т.д. Потом почитал информацию, поспрашивал людей, и нормально.Доброго дня дуже дякую за пораду але дуже якийсь страх бере страх
тобто будуть надписи вірно. банки мало десь 30000 а то шараги але думаю поступово закрити за тілоЩо тут вже скажеш.
Готуйтесь по маленько судитись. Це факт, по-іншому не буде.
Навряд чи ви осилите їх закрити по домовленості... хоча все може бути.
Успіхів вам.
збирати гроші щоб закривати вірно я розуміюесли Вам это поможет, изначально тоже было боязно за дом, участок и т.д. Потом почитал информацию, поспрашивал людей, и нормально.
Жильё и участок прилегающий к земле, не тронут; часть жилья по этим кредитам нереально отжать : )
просто пусть лежат. а там уже сами решите, куда их потратить.збирати гроші щоб закривати вірно я розумію
Більше так чим нітобто будуть надписи вірно.
а якщо не секрет у Вас велика сума по мфо, я тільки що порахувала в мене 87 по мфо я один закрила в мене багато малих сумБільше так чим ні