Хто знає "Юрспецфінанс"?

• Автор теми Автор теми Петрусь
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 3K
Думаю, що немає різниці в кількості справ, а діло в тому, що вони є!
А саме більше що бісить, я взагалі не уявляю, яка шарига мене туди продала!
І якого хрестика справа у донецькій області розглядається?!
З понеділка буду підключати юриста. Буду сюди писати новини.

они кстати выбросили вакансию взыскателя в киеве...
шарага новая, инфы нет по ним кроме той что в реестрах

Думаю, що немає різниці в кількості справ, а діло в тому, що вони є!
І будуть. Кожна дія має наслідки.
А саме більше що бісить, я взагалі не уявляю, яка шарига мене туди продала!
В чому справа зателефонувати помічнику судді і спитати "ху із факєн кептен Джек"?
І якого хрестика справа у донецькій області розглядається?!
Зазвичай судові позови подаються за місцем реєстрації юридичної особи.
З понеділка буду підключати юриста. Буду сюди писати новини.
Ок

Петр Иванович Василенко, Я сказав зазвичай, мені не потрібно дивитись місце реєстрації шараги яка на вас подала в суд , це ваша справа. Не моя.
А якщо вам не потрібні поради - на куя ви тут теми створюєте ?

Петр Иванович Василенко, Я сказав зазвичай, мені не потрібно дивитись місце реєстрації шараги яка на вас подала в суд , це ваша справа. Не моя.
А якщо вам не потрібні поради - на куя ви тут теми створюєте ?
От то і справа в тому, що я тему створив, для того щоб дізнатись інформацію по суті про цю шарагу, а не читати дивні, як на мій погляд, дописи, накшталт Ваших, в яких "поради" немає від слова "ЗОВСІМ"!

P.S. вже точно не Вам, шановний, задавати мені такі питання, та ще й в такій формі. Я не бачу у вас статусу типу "модератор" чи типу того.

На цьому вважаю дискусію закінченню.

От то і справа в тому, що я тему створив, для того щоб дізнатись інформацію по суті про цю шарагу, а не читати дивні, як на мій погляд, дописи, накшталт Ваших, в яких "поради" немає від слова "ЗОВСІМ"!

P.S. вже точно не Вам, шановний, задавати мені такі питання, та ще й в такій формі. Я не бачу у вас статусу типу "модератор" чи типу того.

На цьому вважаю дискусію закінченню.
І вам всього доброго ;)

Усім привіт! Сьогодні отримав документи із суду. Цій шаразі мене передав "Рейфайзен" після прострочки по кредці 3 місяці.

Назад
Угорі