Хто знає що за номер 0443777732

• Автор теми Автор теми Юнга
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юнга

Форумчанин
Дописи
44
Реакції
24
Бали
283
Юнга не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт!Хто стикався з номером 0443777732.Труколлер оприділив як спам.Дзвонили до мами на стаціонарний,казали чекати судових приставів будуть описувати майно.

Укрборг

Я б даже не заморачивайся кто это. Только в том случае если собираетесь писать жалобу...

Юнга, мені теж почав дзвонити укрборг,цікаво, що вони хочуть?

Всім привіт!Хто стикався з номером 0443777732.Труколлер оприділив як спам.Дзвонили до мами на стаціонарний,казали чекати судових приставів будуть описувати майно.
Есть така штука в гугле « телефонний довідник» жовтий інтерфейс , Укр борг, коллектори

Юнга, ну Ви хоч тепер знаєте, що хочуть майна, а я сподівалася,що із святами привітать

Я надіюсь що це чергова лякалка чи ні?Бо вже якось я починаю напрягатись.
Якби я кожен раз напрягалася,мені не було б коли жити)І це тільки маленька частинка тих всіх,хто хоче грошей. Screenshot_20200509-190010_Phone.webpScreenshot_20200509-190006_Phone.webp

Юнга, не переживайте, яке майно,я прочитала,що укрборгу передає альфа, а які мфо не зрозуміло, написано,що вони ******* і слати їх сміливо, голос з телефону не може забирати майно і вимагати гроші,
Dusha, от дармоєдов розвелося!

КредитКасса по-моему им передает ... Если я не путаю.,.

це просто ще одна йо...ана шарага, а так себе назвали для залякування!
Юнга, ну Ви хоч тепер знаєте, що хочуть майна, а я сподівалася,що із святами привітать
дзвонили навіть нашому СВЯЩЕННИКУ. Він їм сказав, що мій борг вже простив і відспівав. ми з ним довго сміялися.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі