Хто знає по А банку?

• Автор теми Автор теми Zorjana (
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 753

Zorjana (

Форумчанин
Дописи
59
Реакції
25
Бали
5090
Zorjana ( не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Кредитка 10 000, прострочка біля пів року хочуть 16 500 продали М Дельта, які подальші дії їхні? Пишуть таку хрень...Справа підготовлена для передачі на кредитний комітет, А-Банку через неоплату протягом тривалого періоду часу, якщо ви не вирішуєте це питання до 22.02.2020, засідання кредитного комітету відбудеться 25.02.2020.

Нічого в мене теж була кредитка але там була рік просрочка теж хотіли багато,звонили додому батькам що відберуть майно,але далі звінка ніде непішло,домовляйтесь на щомісячну виплату,а якщо ніде непрацюєте то вибивайте мінімальну проплату,шуткувати з банками трохи страшно,це не мфо. Тож непереживайте в суд вони підуть тільки при борзі 50к,і тоине факт що підуть

Нічого в мене теж була кредитка але там була рік просрочка теж хотіли багато,звонили додому батькам що відберуть майно,але далі звінка ніде непішло,домовляйтесь на щомісячну виплату,а якщо ніде непрацюєте то вибивайте мінімальну проплату,шуткувати з банками трохи страшно,це не мфо. Тож непереживайте в суд вони підуть тільки при борзі 50к,і тоине факт що підуть
А почали атаку дзвінками після скільки часу прострочка була?

А почали атаку дзвінками після скільки часу прострочка була?
Десь півроку,жодної атаки,один звінок,але батько сказав що я майна немаю нічого такого і вони відстали,але оплачувати мусіла,кожен місяць щось вносила,з ними можна і домовитись про списання якогось проценту

Меня судом пугают, Просрочка 5 месяцев по кредитной карте. Сейчас наяривают. Но я не отвечаю.
Меня судом пугают, Просрочка 5 месяцев по кредитной карте. Сейчас наяривают. Но я не отвечаю.
Сегодня как показались на вечер начали наяривать.
А большая сумма была?

Останнє редагування:
Назад
Угорі