Хто знає де можна купити

• Автор теми Автор теми Святослав
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 692

Святослав

Форумчанин
Дописи
134
Реакції
122
Бали
68
Святослав не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
хочу купити сибірську язву або туберкульозу і відправити декількам канторам типа подарунок з сюрпризом на крайняк можна дохлу крису))))терориззм ?
хочу купити сибірську язву або туберкульозу і відправити декількам канторам типа подарунок з сюрпризом на крайняк можна дохлу крису))))терориззм ?
Сори не туди тему поставив

Останнє редагування модератором:
В санэпидемстанции можно прикупить. Потом в МФО отправить и на бумажке написать: "Оближите палочку и все долги вернутся".

В санэпидемстанции можно прикупить. Потом в МФО отправить и на бумажке написать: "Оближите палочку и все долги вернутся".
Или муку с трубочкой отправить с подписью Вдохни меня

Можно еще в файле собачих какашек им отправить)))

Варіант-- маски спаплюжені відправ

трохи посеруть )

Можна пошукати місця старих захоронень епідемічних, на Олегівській горі є холерне 19-го ст., або в тубдиспансері взяти, чи в вендиспансері, краще)

Можна пошукати місця старих захоронень епідемічних, на Олегівській горі є холерне 19-го ст., або в тубдиспансері взяти, чи в вендиспансері, краще) колектори це моніторят походу вони афігівають шо тут планується

анекдот-про-презерватив-1.webp

Можна пошукати місця старих захоронень епідемічних, на Олегівській горі є холерне 19-го ст., або в тубдиспансері взяти, чи в вендиспансері, краще)
А потом нас Гринпис обвинит в жестоком обращении с животными :eek:

Назад
Угорі