Хто зміг перевести заробітну плату на картку іншого банку?

• Автор теми Автор теми Yanulya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 112
  • Перегляди Перегляди 4K

Yanulya

Форумчанин
Дописи
650
Реакції
586
Бали
5255
Yanulya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня! У мене запитання до освітян: хто зміг перевести заробітну плату на картку іншого банку? Або на касу? Думаю, що бухглатерія не дуже підтримає цей порив. Я знаю, що більшість отримує за на картки ПриватБанку. І не всі банки мають за картки. Поділіться досвідом, будь ласка.

Доброго дня! У мене запитання до освітян: хто зміг перевести заробітну плату на картку іншого банку? Або на касу? Думаю, що бухглатерія не дуже підтримає цей порив. Я знаю, що більшість отримує за на картки ПриватБанку. І не всі банки мають за картки. Поділіться досвідом, будь ласка.
Я караз перевести

Не обязательно должна быть зарплатная карта. Я перечисляю на карту любого другого банка, если кто-то просит. Берете реквизиты своей карты в банке, пишите заявление в бухгалтерии о том, что просите переводить весь официальный доход, а именно: зарплату, премии, больничные и отпускные на такие-то реквизиты. И всё.

Просто оставлю это здесь:
Не нужно паниковать, идете к главному бухгалтеру и говорите, что хотите зарплату получать на почте, пишите заявление и они обьязаны её вам туда переводить. Как моя бухгалтер возмущалась, как меня отчитывала, а я просто оставила у неё на столе заявление с новыми реквзитами.
По закону каждый человек имеет право получать деньги как он хочет.
Screenshot_2020-08-02-15-33-50.png

Не обязательно должна быть зарплатная карта. Я перечисляю на карту любого другого банка, если кто-то просит. Берете реквизиты своей карты в банке, пишите заявление в бухгалтерии о том, что просите переводить весь официальный доход, а именно: зарплату, премии, больничные и отпускные на такие-то реквизиты. И всё.
Не все гос структуры хотят это делать это точно. Ты хоть им тыкай Законы и т.д. сказали Приват значит Приват не нравится тебя тут не задерживавают?. Просто знаю не мало случаев таких проблематичных. В моей ситуации как бы не против начальство было перевести на любой банк..ну только не на почту и не через кассу предприятия. Поскольку есть Постанова КМУ яка з лютого місяця забороняє отримувати заробітну плату бюджетних установ через касу підприємств. Ну це тільки для бюджетних установ. Тому з часниками виходить простійше.

Останнє редагування:
я то знаю что я могу получать зп по закону и в другом банке, и наличкой и чек могу получать и обналичивать в банке, но бух у меня тупая ленивая п**да.

я то знаю что я могу получать зп по закону и в другом банке, и наличкой и чек могу получать и обналичивать в банке, но бух у меня тупая ленивая п**да.
Якщо бюджетна установа то ви помиляєтеся
Це звучить типа как

Вкладення

• Screenshot_2020-08-03-09-34-47.webp
    Screenshot_2020-08-03-09-34-47.webp
    63.2 Кб · Перегляди: 69
Останнє редагування:
Якщо бюджетна установа то ви помиляєтеся
Це звучить типа как
Ото ж...треба, звісно, спробувати, але... щось мені здається, що це не вийде... Поки всі у відпустках, а потім буду намагатися щось зробити...

Ото ж...треба, звісно, спробувати, але... щось мені здається, що це не вийде... Поки всі у відпустках, а потім буду намагатися щось зробити...
Ваша справа але я з цим працюю тому знаю відповідь наперед

Это есть, недобросовестная конкуренция, когда лицо заинтересовано, чтоб вы получали деньги через учреждения, которые его простимулировали:(
Я когда обращался в центр занятости, то мне предоставили выбор: приватбанк. Сомневаюсь, что тут нет коррупционной составляющей.
В случае с "частниками" бухгалтер, просто не хочет, чтоб у начальства были к нему вопросы, так как вышестоящее руководство может быть тоже простимулировано банком.
Не секрет, что банки платят за открытие счета...

Это есть, недобросовестная конкуренция, когда лицо заинтересовано, чтоб вы получали деньги через учреждения, которые его простимулировали:(
Я когда обращался в центр занятости, то мне предоставили выбор: приватбанк. Сомневаюсь, что тут нет коррупционной составляющей.
В случае с "частниками" бухгалтер, просто не хочет, чтоб у начальства были к нему вопросы, так как вышестоящее руководство может быть тоже простимулировано банком.
Не секрет, что банки платят за открытие счета...
Центр зайтятості це теж щоб ви розуміли бюджетна установа але з рахунками позабалансовими як ми їх називаємо. Тому вони теж виконують постанову КМУ
Бюджетні установи отримували свої чеки через казначейство і тоді з каси виплачували працівникам. Наразі зараз чек казначество вам не підпише. Тому бухгалтер установи помогти нічим не може

Ідете в банк,відкриваєте рахунок,приносите реквізити на підпис до заврайонно і потім в бухгалтерію.Це не проблема.

Ідете в банк,відкриваєте рахунок,приносите реквізити на підпис до заврайонно і потім в бухгалтерію.Це не проблема.
Якщо бюджетна установа ідея банк не підійте є перелік уповноважених банків які мають право на це

Якщо бюджетна установа ідея банк не підійте є перелік уповноважених банків які мають право на це
Автор запитував про інший банк,аби не приват.У мене сестра вчитель,перевела зп в Аваль за пів години без проблем

Назад
Угорі