Хто закрив кредит в ЄАПБ?

• Автор теми Автор теми Ptashechka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 2K
Привіт, через днів 35-40
Довідку про закриття чекаю до сих пір))

Невже більше ніхто не закрив кредити в них? Купа нових тем про суди з ними. А щоб хтось закрив - тиша

Невже більше ніхто не закрив кредити в них? Купа нових тем про суди з ними. А щоб хтось закрив - тиша
У них аппетиты конечно, у меня два кредита по ним, Клик кредит и лимон. По первому хотят 3700, а по второму 4500. Хотя в первом тело 1000, а во втором 2000.

У них аппетиты конечно, у меня два кредита по ним, Клик кредит и лимон. По первому хотят 3700, а по второму 4500. Хотя в первом тело 1000, а во втором 2000.
Так це не велика сума. У мене твло 4 000 а хотят 25 000

А у Вас велика сума?

З їх темпами, то скоріше місяця не варто чекати. Або самій оскаржити, то має бути швидше мабуть.

Ну каждый по своему считает. Лично для меня икс2 или три, это много.
Смотря от чего х2 или х3. Если от 25к - это много, а если от 1к - то лучше плюнуть, заплатить и забыть. Считайте, вы заплатили за урок финансовой грамотности.

Смотря от чего х2 или х3. Если от 25к - это много, а если от 1к - то лучше плюнуть, заплатить и забыть. Считайте, вы заплатили за урок финансовой грамотности.
Ну это вы так считаете. Урок финансовой грамотности это как раз и не платить икс2-3 за вещь или предмет, если он тебе сильно не нужен.

Ну это вы так считаете. Урок финансовой грамотности это как раз и не платить икс2-3 за вещь или предмет, если он тебе сильно не нужен.
Если эта вещь - уход от суда, исполнительного листа и минус 20% от зарплаты?

zecredit 4500 - погодили 6000
mycredit 10000 - погодили 11000
Можливо і мені щось погодять, бо з тіла 4 тис плати 25тис ніяк нехочеться.
Довго чекали на пропозицію?

З їх темпами, то скоріше місяця не варто чекати. Або самій оскаржити, то має бути швидше мабуть.
Та я їм і сама пропоновула. То вони мені нарахували що я повинна їм сплатити тіло 4 тис
Проценти 11500.
Виходить 15500 з 25 тис.
Як би погодили хочаб 6 тис

Ну каждый по своему считает. Лично для меня икс2 или три, это много.
Це правда. Я готова закрити но не за суму 25 тис чи 15 тис як вони пропонують. Якщоб погодили 4 тис і +/- 2 то я згідна заплатити і забути

Останнє редагування:
Если эта вещь - уход от суда, исполнительного листа и минус 20% от зарплаты?
Минус 20 с зарплаты, у некоторых людей, эти компании могут ждать годами покрытия долга. Иногда им проще договориться. Кроме того, что бы снимать что-то нужно сначала подать в суд и выиграть его. А за 1000 грн, обычно не подают. В любом случае икс 3,5 с 1000 тысячи я считаю это много

Можливо і мені щось погодять, бо з тіла 4 тис плати 25тис ніяк нехочеться.
Довго чекали на пропозицію?

Та я їм і сама пропоновула. То вони мені нарахували що я повинна їм сплатити тіло 4 тис
Проценти 11500.
Виходить 15500 з 25 тис.
Як би погодили хочаб 6 тис

Це правда. Я готова закрити но не за суму 25 тис чи 15 тис як вони пропонують. Якщоб погодили 4 тис і +/- 2 то я згідна заплатити і забути
Но судя по всему они тугие на этот счёт.

Минус 20 с зарплаты, у некоторых людей, эти компании могут ждать годами покрытия долга. Иногда им проще договориться. Кроме того, что бы снимать что-то нужно сначала подать в суд и выиграть его. А за 1000 грн, обычно не подают. В любом случае икс 3,5 с 1000 тысячи я считаю это много

Но судя по всему они тугие на этот счёт.
Вони мені зразу порахували типу процент під який брала і + тіло. І зробили гарантійний по 5 тис на три місяці. Но я і так не платила. Смисл переплати 10 000

Закривала нещодавно у них клікккредит 11 тіла +2 тис зверху, майкредит - 12 тіла + 3 зверху. Розбивали на 3 міс.
Остання пропозиція аванскредит з 10 тіла + 7 і я поки не хочу) ще маю у них 3 договори.
Договори вони купували в кінці 2024 і на поч 2025.

zecredit 4500 - погодили 6000
mycredit 10000 - погодили 11000
Добрий день. Ви домовлялися з ЄПАБ? У мене з минулого вони тільки залишились….
2 кредита у них 2020 року….
My credit - тіло 12 000, вони хотять 40 000
Ze Credit- тіло 4 000, вони хотять 13 000

Вже б домовилась з ними…але чи можливо з ними домовитись?

Я їм написала в телеграм після 3 років мовчання. Запропонували часткове списання. Мені суми підійшли і я погодилася.

Я домовилась по Зе кредиту , за три тіла, з розбивкою на 3 місяці , а по Тенго не встигла , зараз іде суд, очікую на рішення

Назад
Угорі