Хто з Рівного? Разом ми сила.

• Автор теми Автор теми Serganok
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 84
  • Перегляди Перегляди 7K
На рахунок роботи повинна сама вирішити сказати правду чи ні)) тут буває по різному, залежить від кількості розуму в голові в керівника ?))
Набирай 20 повідомлень, спишемся в лс?
Знаешь, ума то хватит что сказать начальству, вопрос в том, что наговорят ему эти шараги, и кому он поверит )))

Знаешь, ума то хватит что сказать начальству, вопрос в том, что наговорят ему эти шараги, и кому он поверит )))
Ну, якщо не дурний, то повинен розуміти, що голосу в телефоні вірити не можна, а ти саме це повинна донести))
І не думай сьогодні про те, чого завтра може і не статись?

Ну, якщо не дурний, то повинен розуміти, що голосу в телефоні вірити не можна, а ти саме це повинна донести))
І не думай сьогодні про те, чого завтра може і не статись?
Ты права на все 100% думать заранее про то, чего может вовсе и не быть- глупо.... будем действовать по ситуации.... если что, обращусь за советом))))
Привет!

Останнє редагування:
І я з Рівного. Може якось зустрінемось?) самій дуже важко з тим справлятись.
Все буде добре! Читайте побільше форум,це дуже і відволікає і надихає водночас, не потрібно ніяких соцмереж, як не дивно?
А зустріч треба якось нам замутити? подумаєм))

Все буде добре! Читайте побільше форум,це дуже і відволікає і надихає водночас, не потрібно ніяких соцмереж, як не дивно?
А зустріч треба якось нам замутити? подумаєм))
Маякни ,я ,можливо,під'їду)))))))

Маєте набрати 20 повідомлень, тоді зможете писати в лс))

Біля ніка конвертик))
Зрозуміло, дякую!
Я би з задоволенням... Пишіть коли і де)
Напиши мне в приват... что не получается отправить сообщение
Я би з задоволенням... Пишіть коли і де)
Приветик! Как дела продвигаются?

Останнє редагування:
Рівняни, привіт!
Порадьте адвоката в Рівному по кредитам, будь ласка!
У мене Дорошкевич ВП від Алекскредіт...ну і впринципі пора і інші проблеми вирішити!

Назад
Угорі