Neo
✩ Premium ✩
- Дописи
- 19326
- Рішення
- 3
- Реакції
- 48024
- Бали
- 6490
Neo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В смысле?Якщо в людини є судимість і вже є ИИН до кінця життя.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В смысле?Якщо в людини є судимість і вже є ИИН до кінця життя.
кто вам так сказал?Ну мені так сказали. Там просто судимість по важкій статті
І таке буває?Я юридично підкована слабенько,то не моя галузь,але всеодно якось слабо то собі уявляюОсь так, людина не може протягом життя мати на собі записаного майна. Ну мені так сказали. Там просто судимість по важкій статті
Вы торговали оружием и были в международном розыске? Или занимались мошенничеством с недвижимостью?Там просто судимість по важкій статті
а может и макрушка.....Вы торговали оружием и были в международном розыске? Или занимались мошенничеством с недвижимостью?
Дякувати Богу це не в мене. Але ні один з вище перерахованих варіантівВы торговали оружием и были в международном розыске? Или занимались мошенничеством с недвижимостью?
Решил проблему не решать...Доброго дня. Скажіть хто як вирішував ситуацію з мфо? Чи користувалися юр послугами?
Та мені то пофіг, але не хочу щоб вони оточення турбувалиРешил проблему не решать...
Да и не проблема это по сути...
Мене це сильно напрягає, а так то пофігТа мені то пофіг, але не хочу щоб вони оточення турбували
Через їх дзвінки рідним я себе уже декілька днів погано почуваю і не знаходжу собі місцяТа мені то пофіг, але не хочу щоб вони оточення турбували
Мене це сильно напрягає, а так то пофіг
Тут все просто : або ігнор бетонний або бігти платити їхні хотєлкі.Та мені то пофіг, але не хочу щоб вони оточення турбували
Все зміниться рівно тоді, коли ви самі зміните своє ставлення до цьої ситуації.Через їх дзвінки рідним я себе уже декілька днів погано почуваю і не знаходжу собі місця