Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Знайшла)Випадково зайшла розмова з Yanochkka про відпочинок. Стало цікаво хто як стрес знімає. Діліться ідеями!
Ну от. Тепер можна і про Хортицю)))Знайшла)
Хожу на море, в любое время года. ) Слушаю музыку, читаю интересную книгу.Випадково зайшла розмова з Yanochkka про відпочинок. Стало цікаво хто як стрес знімає. Діліться ідеями!
Заааапросто)Ну от. Тепер можна і про Хортицю)))
Читати теж обожнюю просто.Детективи,містика...Щось таке.А моречко дуже далеко.Хоча теж,напевно ходила бХожу на море, в любое время года. ) Слушаю музыку, читаю интересную книгу.
А що їх шукати?Пригод?Вони самі знаходяться)По крайній мірі в мене такЧитати це супер круто, коли на це є час!!! Море? Не для мене. На третій день стає нудно і починаю пригод шукати)))
А на рахунок читання-є ночі.Вечори.Вихідні.Читати це супер круто, коли на це є час!!! Море? Не для мене. На третій день стає нудно і починаю пригод шукати)))
Я так зрозумів, що Ви одеситка? То якби у Вас вибір очевидний.Хожу на море, в любое время года. ) Слушаю музыку, читаю интересную книгу.
Як не дивно ночами я вишиваю)) Замовлень нахапався))А на рахунок читання-є ночі.Вечори.Вихідні.
Цікаво)Талант...Ну не скажу,що аж талант.Наслідків критичних не бувало ніколи,я дурницями не займаюсь,просто поговорити люблю.Другий чоловік так і трапився)А на ділі нічого серйозніше згорілої спини та збитих від танців ніг не бувало.Я не любитель ні випити,ні випадкових зв'язків.Yanochkka, дивлячись які)) а так щоб цікаво і без наслідків, то треба талант мати)))
Останній раз пив місяці три тому. Не захоплююсь таким. Випадкові зв’язки? По молодості чого тільки не було)))Цікаво)Талант...Ну не скажу,що аж талант.Наслідків критичних не бувало ніколи,я дурницями не займаюсь,просто поговорити люблю.Другий чоловік так і трапився)А на ділі нічого серйозніше згорілої спини та збитих від танців ніг не бувало.Я не любитель ні випити,ні випадкових зв'язків.
Не було навіть по молодості.Якось далі ніж поговорити не доходило)Останній раз пив місяці три тому. Не захоплююсь таким. Випадкові зв’язки? По молодості чого тільки не було)))
Круто.Далеко,правда,дуже.А взагалі,я розповіла і про водичку і про книги.А який у Вас улюблений відпочинок?Окрім туризму,я так розуміюYanochkka, З приводу Хортиці. Якщо починати з південної частини, то там плавнева зона. Вузенькі канали. по яких класно плавати на каяках. Купа різних птахів, змій і різних тварин. купатись там не радив би)) Далі степова зона. Багато скіфських курганів, козацьких поховань, древніх святилищ. Далі лісостеп. Починаються турбази. Є відомчі, є загальнодоступні. Особисто я найбільше люблю туристичний пляж. Єдине місце де можна ставити намет і багаття розводити.
Совершенно верно. )Я так зрозумів, що Ви одеситка? То якби у Вас вибір очевидний.
Якась 1000 км.)То й до Шацька не так і далеко)Yanochkka, ми ніби на ти переходили)) З Волині до нас якась 1000 км)) Мені нудно на місці сидіти, тому і линдаю скрізь, де тільки можна))) Всю Європу в свій час обскакав, тепер мрію в Азію потрапити)