Хто як бачить майбутнє в Україні?

• Автор теми Автор теми Александр25
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 305
  • Перегляди Перегляди 8K
Дописи
3059
Реакції
3904
Бали
803
Александр25 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В контексті перманентної кризи,олігархічної системи...Як вибратися кожному з нас і країні з цього провалля?

В контексті перманентної кризи,олігархічної системи...Як вибратися кожному з нас і країні з цього провалля?
Щось для мене і України в майбутньому не видно.
Невігластво, лінь і страх - головні проблеми.

Ні в кого немає варіантів?
Щось для мене і України в майбутньому не видно.
Невігластво, лінь і страх - головні проблеми.
От і в мене таке ж відчуття...Як так змогли Україну зробити найбіднішою в Європі?

Найдешевша робоча сила-тобто раби...На своїй землі...
З мене й досі сміється товариш з Канади...Розповів йому як працюю,який графік,зарплату назвав,він думав,що то за день...Те,що отримую за місяць..

Цієї ситуації й добивалися бандюки,чи олігархи ,одне й те ж всі ці роки...А банки й шараги їм допомагали взувати людей.. А далі...Навіть страшно...Майбутнє дітей...

Гляньте в дзеркало, потім навколо. Не потрібно далеко шукати
Та ,пахаючи роками по 12 годин в день часто без вихідних-на комфорт заробив,а от зараз-кінці з кінцями звожу..
Як то кажуть країна починается с тебе, то есть из каждого с нас
Ви на протести не вийдете,ще й насміхатись будете..

Цієї ситуації й добивалися бандюки,чи олігархи ,одне й те ж всі ці роки...А банки й шараги їм допомагали взувати людей.. А далі...Навіть страшно...Майбутнє дітей...
Знаєте, я от згадуючи Сталіна. мyдак він звичайно. Але питання в іншому. Хто написав 2 мільйони доносів?
Повертаючись до бандюків та олігархів.
Не плоть із плоті народу?
Звідки вони вийшли? Взяти для прикладу козака - Парасюка? Скільки часу простій людині потрібно, щоб почати заробляти на схемах? А теперішнє зелене?

Знаєте, я от згадуючи Сталіна. м*дак він звичайно. Але питання в іншому. Хто написав 2 мільйони доносів?
Повертаючись до бандюків та олігархів.
Не плоть із плоті народу?
Звідки вони вийшли? Взяти для прикладу козака - Парасюка? Скільки часу простій людині потрібно, щоб почати заробляти на схемах? А теперішнє зелене?
Ви праві на всі сто відсотків

За сотню років - вирізали, винищили всю еліту, цвіт нації. Залишилася Вибачте в більшості юрба невігласів і боягузів.

А теории заговора Вы уже отбросили? Помнится, что Вы наш главный конспиролог форума))

Назад
Угорі