Хто вирішив раптом домовлятися з МФО.

• Автор теми Автор теми Kredit_s
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 48
  • Перегляди Перегляди 3K
Н
Просто не з моєї сторони передоплата десь до 3 тис, а на суд витрачу більше. Я поки думаю що робити. Юрист каже писати на мфо потім в НАЦКОМФІН на основі відповіді від мфо. Поки думаю як краще забити чи боротись
Не очень умный юрист...пока вы одно письмо напишите...пока мфо ответит...как раз пройдёт два месяца, так и тело сразу предложили))

Н

Не очень умный юрист...пока вы одно письмо напишите...пока мфо ответит...как раз пройдёт два месяца, так и тело сразу предложили))
Да, лучше как тот другой - 60 штук на бочку)
да,я не против))) но сумма на хлеб с маслом должна хоть как то соответствовать проблеме
На ікорку товстим шаром.?
Хоча може бути все більш банально.
В пору моєї юності - професія юрист була дуже популярна. І у вузи пхали всіх з баблом і блатом, а мізки, то такоє.
І тепер, це покоління безтолкових юристів, крім договорняків, інших варіантів не знаєр

Останнє редагування:
оооо,я прям мечтаю со всеми 15 МФО-договорится-но только чтоб простили мне все долги-и еще..........вернули мне все пролонгациии-и еще......чтоб дали просто так мне денег)))))) :письмо: вот сидела в инете искала бенефициаров компаний-блин все богатіе иностранцы- кто в Англиии, кто в Индии,короче буду им писать лично-жаловатся на их сотрудников и т.д и попрошу финансовую безвозмездную помощь)))):ahaha: а еще прилеплю фотоколлаж какая я несчастная вдова с 2 детьми :sarcastic:может прокатит)))
А это идея)) осталось дождаться коллажей чтоб самой не заморачиваться

он еще и денег наверно с родителей взял, за такой "гениальный" совет?
та я вже не знаю за гроші,але чесно,почувши таке,то навіть мала дитина скаже,що повна дурня,щоб таке придумати,навіть самі мфо таке б не придумали

Н

Для чого мені тіло вертати, якщо я ж писала шо доровір недійсний, 2 реституція. А я вже виплатила 2 тіла.

Кому раптом прийшла дурна думка в голову раптом домовлятися з МФО, думаю корисно буде поритися в рішеннях
Нацкому. Там можна найти багато цікавого,для тих, хто вміє думати.

П. С. По деяким компаніям - нацком визнав недійсними договори і рекомендує реституцію...
[/QUOTE

Назад
Угорі