Хто воює з Монеткою?

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 444
  • Перегляди Перегляди 30K
ПАННОЧКА, ти молодець,я взахваті. Вони в мене також є. Тіло 3тис, хотіла Олька та Ірка 12тис за 3міс простроски, були погрози забрати дітей,автопродзвон роботи та родичів, розсилка колажу,- на все це ігнор зі словами пішли на х.у... Написала 2 заяви в поліцію-1 раз всьо глухо у висновку було що вони просто дзвонять бо є борг, мене це невлаштовувало і я подзвонила на урядову і лишила скаргу на монетку і на поліцію що вони нічого нероблять. За 3 дні подзвонили і повторно розглянули заяву, подзвонили в монетку і поспілкувалися з олькою,розяснили що і як, і все припинилося. Вот вже прострочка рік і все тихо.
Довго Вас діставали? У мене від вчора на дозвон поставили. Прострочка 2,5 міс,до цього часу тихо було від них. Тіло 4, пролонгацій не робила. До чого готуватися?

Довго Вас діставали? У мене від вчора на дозвон поставили. Прострочка 2,5 міс,до цього часу тихо було від них. Тіло 4, пролонгацій не робила. До чого готуватися?
Додзвон десь 2 тижні але на роботі всі знали що це шахраї бо є звернення в поліцію,так і з родичами всім сказала що поліція розбирається. На рахунок колажу то потрібно позабирати всі фото з соцмереж і вайберу і закрити доступ для всіх незнайомих людей. А так напевно в кожного порізному поводяться не на всіх роблять колаж і не на всіх роблять напис.

Додзвон десь 2 тижні але на роботі всі знали що це шахраї бо є звернення в поліцію,так і з родичами всім сказала що поліція розбирається. На рахунок колажу то потрібно позабирати всі фото з соцмереж і вайберу і закрити доступ для всіх незнайомих людей. А так напевно в кожного порізному поводяться не на всіх роблять колаж і не на всіх роблять напис.
Зрозуміла, дякую

Я ВИГРАЛА суд!!!!!!!
Ви у поліції що говорили що взяли і не віддали? Бо теж чекає визов у поліцію, але я не хочу признавати кредит

Ви у поліції що говорили що взяли і не віддали? Бо теж чекає визов у поліцію, але я не хочу признавати кредит
В поліцію я звернулася з колажом і погрозами,монетка відповіла що є борг вот вони і дзвонять, а на рахунок колажу вони даже незнають хто таке зробив...я у свою чергу відповіла що я гроші віддала (робила пролонгації) а монетка придумала собі якісь космічні відсотки щей договору нема....якось так...

В поліцію я звернулася з колажом і погрозами,монетка відповіла що є борг вот вони і дзвонять, а на рахунок колажу вони даже незнають хто таке зробив...я у свою чергу відповіла що я гроші віддала (робила пролонгації) а монетка придумала собі якісь космічні відсотки щей договору нема....якось так...
Але дзвонять як, ставлять на автодозвон людей які взагалі не мають діла до мене. Кожні 2 хв на протязі 2 год в робочий час. Хай спочатку докажуть що я їм винна, вишлють договір з печатками а тоді хай дзвонять і тільки до мене. То шо вони дзвонять до мене то мені пофіг а от то шо вони поставили колег і сусідів то це піпец. 20 номерів різних дзвонять. А то шо вони нарахували то це взагалі космос...

Добрый день,Панночка
А можно номер телефона этого прекрасного адвоката?
Общалась уже с тремя,толкового ничего не говорят.Предлагают за 800 грн пообщаться с МФО,но гарантий на результат не дают
Спасибо

Привіт ,
Хто зносить виконавчий напис,на кого подали до суду ,на апеляцію?
Є виграні справи.?
Прошу без флуду. Важлива тема для мене.
Я воюю! Сделали надпись еще в январе подала с АДВОКАТОМ на снос, но с этим вирусом и карантином переносится суд уже пол года, вот заседание 24 июля будет жду что бы наказать этих ypoдoв! Вы только представьте с 2000 - две пролонгации по 900 - хотят 15000, где здравый ум? Я просто в шоке

Скажіть, будь ласка, а Монетка договір на електронку відправляє відразу, чи лише можна самому в особистому кабінеті скачати?
Але дзвонять як, ставлять на автодозвон людей які взагалі не мають діла до мене. Кожні 2 хв на протязі 2 год в робочий час. Хай спочатку докажуть що я їм винна, вишлють договір з печатками а тоді хай дзвонять і тільки до мене. То шо вони дзвонять до мене то мені пофіг а от то шо вони поставили колег і сусідів то це піпец. 20 номерів різних дзвонять. А то шо вони нарахували то це взагалі космос...
У мене вже пару днів колеги і рідні на дозвоні, а сьогодні ще й колажі отримали по вайберу. Поки не знаю, чи пішли по сусідах і знайомих))). Скажіть, а з колажами варто звертатися на урядову, чи в кіберполіцію. Фото моє взяли не з соцмереж, а з робочого сайту. (Все та ж Ольга працює)))

Останнє редагування:
В мене тож був продзвон роботи і деяких родичів,хтось казав що його турбують а хтось просто ставив блок....сусідів турбували з бистрозайму, то я їм сказала нехай звертаються в поліцію якщо в них щось вимагають....

В мене тож був продзвон роботи і деяких родичів,хтось казав що його турбують а хтось просто ставив блок....сусідів турбували з бистрозайму, то я їм сказала нехай звертаються в поліцію якщо в них щось вимагають....
І довго турбували?

При выиграше суда ,ну если я правильно поняла снос ИНН ,после апелляции .
Так а с кредитом как тогда?
Все по прежнему,или что то предлагают сами выгодное?

При выиграше суда ,ну если я правильно поняла снос ИНН ,после апелляции .
Так а с кредитом как тогда?
Все по прежнему,или что то предлагают сами выгодное?
Паралельно подають в суд на стягнення забопгованості

ПАННОЧКА, а ваш договір з Монеткою, був з підписами сторін, чи у пункті 4.3вказано, що логін і пароль до особистого кабінету будуть використовуватись в якості електронного підпису?

Сегодня пришла смс от Монетки ( Дельта М)
на рабочий номер телефона чтобы мне передали о "Поисковом стягненни"
Подскажите пожалуйста,какие действия предпринимать
Спасибо

LisA26, збирайте гроші на судовий збір та на адвоката!!! приблизно 4-5тисяч грн((

Назад
Угорі