Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
это ЗЕкредит,там бешеные процентыДоброго дня. В УБКІ вибило що ІНВЕСТРУМ запитав інформацію з метою видачі кредиту. Хоча я ніяких заявок не подаю. Тому цікавить мене, хто, що, знає про них?
я брала 1000 а к возврату было 2200 через месяц,вот так вот,но хочу сказать что сильно не долбали никого,смс мне и контактному и много писем на почтуДоброго дня. В УБКІ вибило що ІНВЕСТРУМ запитав інформацію з метою видачі кредиту. Хоча я ніяких заявок не подаю. Тому цікавить мене, хто, що, знає про них?
Може Ви мені підскажете. У п’ятницю був запит від КФ.ЮА на кредит. І оце сьогодні від ІНВЕСТРУМ також запит. Хоча ніяких заявок я не подавала. Написала в КФ.ЮА на гарячу лінію ті сказали що це УБКІ надав неправдиву інформацію.это ЗЕкредит,там бешеные проценты
Доброго дня. В УБКІ вибило що ІНВЕСТРУМ запитав інформацію з метою видачі кредиту. Хоча я ніяких заявок не подаю. Тому цікавить мене, хто, що, знає про них?
Та це я бачила) Але мене цікавить питання. Якого хрестика, на мене подають запити, компанії до яких я ніякого відношення не маю.
триндять скоти,напишіть у УБКИ яку вони нададуть відповідьМоже Ви мені підскажете. У п’ятницю був запит від КФ.ЮА на кредит. І оце сьогодні від ІНВЕСТРУМ також запит. Хоча ніяких заявок я не подавала. Написала в КФ.ЮА на гарячу лінію ті сказали що це УБКІ надав неправдиву інформацію.
А не підскажете як мені звернутися в УБКІ письмово?триндять скоти,напишіть у УБКИ яку вони нададуть відповідь
044-585-11-94 І у них на сайті є зв*язок з орератором розкажіть все,нехай свою версію повідомлять ,бо потім виясните що у Вас кредити є у ціх курятників не доведи БожеА не підскажете як мені звернутися в УБКІ письмово?
Добре. Дякую Вам велике)044-585-11-94 І у них на сайті є зв*язок з орератором розкажіть все,нехай свою версію повідомлять ,бо потім виясните що у Вас кредити є у ціх курятників не доведи Боже
немає за що ?Добре. Дякую Вам велике)