Хто це такі? ІНВЕСТРУМ

• Автор теми Автор теми Ірина3696
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ірина3696

Форумчанин
Дописи
90
Реакції
69
Бали
2590
Ірина3696 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. В УБКІ вибило що ІНВЕСТРУМ запитав інформацію з метою видачі кредиту. Хоча я ніяких заявок не подаю. Тому цікавить мене, хто, що, знає про них?

Доброго дня. В УБКІ вибило що ІНВЕСТРУМ запитав інформацію з метою видачі кредиту. Хоча я ніяких заявок не подаю. Тому цікавить мене, хто, що, знає про них?
это ЗЕкредит,там бешеные проценты
я брала 1000 а к возврату было 2200 через месяц,вот так вот,но хочу сказать что сильно не долбали никого,смс мне и контактному и много писем на почту

это ЗЕкредит,там бешеные проценты
Може Ви мені підскажете. У п’ятницю був запит від КФ.ЮА на кредит. І оце сьогодні від ІНВЕСТРУМ також запит. Хоча ніяких заявок я не подавала. Написала в КФ.ЮА на гарячу лінію ті сказали що це УБКІ надав неправдиву інформацію.

Може Ви мені підскажете. У п’ятницю був запит від КФ.ЮА на кредит. І оце сьогодні від ІНВЕСТРУМ також запит. Хоча ніяких заявок я не подавала. Написала в КФ.ЮА на гарячу лінію ті сказали що це УБКІ надав неправдиву інформацію.
триндять скоти,напишіть у УБКИ яку вони нададуть відповідь

А не підскажете як мені звернутися в УБКІ письмово?
044-585-11-94 І у них на сайті є зв*язок з орератором розкажіть все,нехай свою версію повідомлять ,бо потім виясните що у Вас кредити є у ціх курятників не доведи Боже

044-585-11-94 І у них на сайті є зв*язок з орератором розкажіть все,нехай свою версію повідомлять ,бо потім виясните що у Вас кредити є у ціх курятників не доведи Боже
Добре. Дякую Вам велике)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі