Хто такі "новий колектор"?

• Автор теми Автор теми Kirya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 840

Kirya

Форумчанин
Дописи
33
Реакції
18
Бали
3565
Kirya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Зателефонували сьогодні, представились "новий колектор", я кинула слухавку. Які компанії їм продають і чи ходять вони по судах? На форумі вичитала що продають швидко гроші, але у мене їх не було

Швидко гроші їм продають. Інколи ходять до суду. В принципі можна домовитись за тіло і невелику суму.

Якщо не шг, то може ще хтось. Але не читав і не бачив. Можете зателефонувати і запитати. Вони не самі злі.

Швидко гроші їм продають. Інколи ходять до суду. В принципі можна домовитись за тіло і невелику суму.

Якщо не шг, то може ще хтось. Але не читав і не бачив. Можете зателефонувати і запитати. Вони не самі злі.
Сьогодні бачив від них позов про стягнення боргу перед "Укр кредит фінанс" (Кредиткаса).

Але суми до стягнення вони ствлять ну дуууже невеликі.

Я дивлюся ця конторка навіть за незначні суми подає позов до суду.

Вкладення

• коллектор.webp
    коллектор.webp
    38.7 Кб · Перегляди: 154
Сьогодні прийшло повідомлення що подали у суд, папери ще не забирала, можливо можна домовитись з ними?
Я дивлюся ця конторка навіть за незначні суми подає позов до суду.
Як думаєте можна з ними домовитись??

Всім доброго вечора, сьогодні прийшов рекомендований лист від Новий Колектор ( по кредит касі) подали у суд.
Сума велика 47 тис разом з судовий збір і т.д
Так як у мене є вже 2 виконавчих 90000.00 тис ( сплачую коли можу) то цей суд я б не хотіла, щоб не було більше. Адвоката не бачу бажання наймати так як уже два рази суд з ними програла🤔.
Суть полягає у тому, лист я сьогодні забрала, там був їхній номер телефону, я передзвонила і спробувала лояльно з ними домовитись щоб половину хоч списали....но я дружина військово службовця і про це їм сказала - якщо я надам документи чоловіка то спишуть 50 % і оплата буде менша.
Чоловік боїться що якщо я скину його документи їм то в частині про це дізнаються. Підскажіть як вірно зробити? Чи дійсно в частині за це знати будуть?
Дякую всім гарного вечора

Встречные вопросы: ну узнают в части и шо? Да и как узнают?)

Встречные вопросы: ну узнают в части и шо? Да и как узнают
Встречные вопросы: ну узнают в части и шо? Да и как узнают?)
Боїться щоб в частині не узнали, можливо в когось була така ситуація, через це питаю людей.

Назад
Угорі