Хто стикався з виродками , які телефонують , не кажуть що воно , просто погрожують , психологічно давлять

• Автор теми Автор теми MikaNika
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 2K

MikaNika

Читач
Дописи
10
Реакції
2
Бали
3
MikaNika не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
+380 (93) 825 18 65
+380 (93) 825 18 51
+380 (93) 825 18 06
Ось декілька номерів які зберегла , є один запис
Почалось це декілька тижнів назад , коли телефонувала одна шкура , з матами , погрозами що приїдуть ви@буть .. їх лексон - ***** , твapb, шелупа . Шо там папаша ? Ти наркоманка ? Твоє очко … і ось все в такому роді .. рівень безглуздості зашкалює ..
телефонують родичам і все в тому же стилі.
Як тиждень приходять коди кредит каса , кредіт7 , вайбер і Київстар .
Відбиваюсь як можу , розмовляю з ними на їх же мові . Сказав напряму що хоче давати морально .
І це не біти, якщо що
хто з цим стикався ? Як цих під@рів нагнути ?

Дивіться. Прослідкуйте з ким спілкувалися пару годин перед цим, або день.

Мені писала на вайбер якась коза із Технофінанс, гнала всякі понти.
Я запропонував тіло оплатити, вони відмовилися. Я їй сказав, що відмова прийняття коштів, зафіксована.

Після цього години через дві почалося. Кредит 7, Київстар, та ін. Спам... спам...

+380 (93) 825 18 65
+380 (93) 825 18 51
+380 (93) 825 18 06
Почалось це декілька тижнів назад , коли телефонувала одна шкура , з матами , погрозами що приїдуть ви@буть .. їх лексон - ***** , твapb, шелупа . Шо там папаша ? Ти наркоманка ? Твоє очко … і ось все в такому роді .. рівень безглуздості зашкалює ..
Відбиваюсь як можу , розмовляю з ними на їх же мові . Сказав напряму що хоче давати морально .
І це не біти, якщо що
Ні як. Тільки ігнор повний. Ваша реакція для них, це як червона ганчірка для бика.
Поміняйте налаштування в телефоні, тільки дзвінки з телефонної книги. Через місяців 3-6 можете чекати пропозицій, а не погроз.
Я взагалі поміняла номер телефону.
Дуже допомогло.

+380 (93) 825 18 65
+380 (93) 825 18 51
+380 (93) 825 18 06
І це не біти, якщо що
так это ж технофинанса номера. Можете в киберполицию написать заявление с указанием этих номеров, описать ситуацию, а можете поехать в Днепр и выдернуть им ноги. Все в ваших руках

так это ж технофинанса номера. Можете в киберполицию написать заявление с указанием этих номеров, описать ситуацию, а можете поехать в Днепр и выдернуть им ноги. Все в ваших руках
Ох , залюбки зганяла , і отому чорту щось в @опу запихнула 😅
Дякую

Ні кіберполіція, ні нбу не будуть якимось чином реагувати на подібне.
У мене з монеткою колись був запис діалогу з погрозами, НБУ відповіли, що номер компанії не належить))
Чим вирішили ці погрози ?
Технофінанс можуть бомбери пускати і по родичам бігати, але з часом затихають.

Ні кіберполіція, ні нбу не будуть якимось чином реагувати на подібне.
У мене з монеткою колись був запис діалогу з погрозами, НБУ відповіли, що номер компанії не належить))

Технофінанс можуть бомбери пускати і по родичам бігати, але з часом затихають.
Мені сьогодні написали погрози дуже страшні
Написала заяву до поліції (по рекомендації юриста)
Але страшно що приїдуть

Мені сьогодні написали погрози дуже страшні
Написала заяву до поліції (по рекомендації юриста)
Але страшно що приїдуть
Вони з дому бояться виходити зайвий раз, а ви боїтесь, що приїдуть.
Не видумуйте)

+380 (93) 825 18 65
+380 (93) 825 18 51
+380 (93) 825 18 06
І це не біти, якщо що
Схоже на біт кепітал,вони так вміють

Говорят технофинанс и биткапитал одна контора. Даже когда аккаунты создавал, действовали одинаково, неуспел зарегистрироватся, а уже звонят, спрашивают, есть ли вопросы

Назад
Угорі