Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А відзив хоч подав?Хто що знає за адвоката Григоренко Андрія бо мене кинув обіцяли одне в вийшло інше подав в суд щоб ні мене ні його не буде і розглядати без нас
Відзив подав але тіло було 6к в заплатити прийдеться 31к за суд їх адвоката ітд (юніт капітал)А відзив хоч подав?
Бо є такі падли... горіти їм в пеклі. А де ви його знайшли?Потрібно щоб люди знали своїх героїв! коли людина в ямі він ще й поглиблює її в результаті суд виграв юніт капітал і я попав на 31к
Відзив подав але тіло було 6к в заплатити прийдеться 31к за суд їх адвоката ітд (юніт капітал)
Головне обіцяв що ми їх порвем навіщо обіцяти я б звернувся до інших фахівців
Не бачу для Вас проблеми не зважаючи на "розглянути без присутності відповідача і представника" таки піти до суду і за бажанням додаткових витрат залучити іншого адвоката для участі в судовому засіданні. В чому проблема?Хто що знає за адвоката Григоренко Андрія бо мене кинув обіцяли одне в вийшло інше подав в суд щоб ні мене ні його не буде і розглядати без нас
В Хмельницькому я потім зрозумів що це контора ,, Григоренко і партнери '' я прийшов до адвоката Підковенко Роман і мав вести справу він(він в їхні конторі) але в кінцевому рахунку вів Григоренко аж з Києва так вів що мене нагнули по повні, я інвалід 3 групи думаю суд зменшивши суму якби не було цих ''помічників''Бо є такі падли... горіти їм в пеклі. А де ви його знайшли?
Апеляційну скаргу подайте з форумними юристами.
Я про ці обставини дізнався за 10 хвилин до суду мені секретар сказалаНе бачу для Вас проблеми не зважаючи на "розглянути без присутності відповідача і представника" таки піти до суду і за бажанням додаткових витрат залучити іншого адвоката для участі в судовому засіданні. В чому проблема?
Він пообіцяв всю справу під ключСправедливості заради, Ви сплатили адвокату за складання відзиву чи за участь в засіданні, а він таке не відпрацював?
мМожна було подати заяву, що наполягаєте та відбулось би засідання. І залишається питання, а чи була оплачена послуга по участі в судовому засіданні і чи вона входила у сплачену вартість (якщо це звучало як комплекс). Від відповіді на друге залежить, чи можна вважати обов*язки адвоката невиконаними.Я про ці обставини дізнався за 10 хвилин до суду мені секретар сказала
Якби
Він пообіцяв всю справу під ключ
Так потрібно було сказати що пише відзивну і все я б когось іншого найнявЧесно, ймовірно він мав на увазі, що робить відзив і подає заяву, бо участь в таких справах частіше не відбувається. А Ви вважали, що він буде в засіданні. Помилка його - не роз*яснити Вам з чого складається вартість. Я часто економлю гроші клієнта там, де участь нічого не вирішує, якщо подано той же відзив. Але мій клієнт ЗАВЖДИ про це знає, мало того, бачить проект відзиву ДО його подання та з фразою про "розглянути за відсутності" . Комплекс з участю - це одні гроші, комплекс з реалізацією права за відсутності - це інші гроші. А взагалі не люблю комплекси, а затвердити прайс по справі і за потреби участі на таку виставити рахунок.
Так це знову кошти яких немає знову +-10к і ще плюс за кредит не бачу доцільностіЯкщо є перспективи і доцільність в тій позиції, яка не спрацювала у справі, раджу приймати рішення про подання апеляційної скарги
Замовник замовнику різниця. Часто людина вважає, що особиста присутність представника або її особиста присутність дуже "благотворно" вплине на судовий процес... Але на жаль... це далеко не так.Чесно, ймовірно він мав на увазі, що робить відзив і подає заяву, бо участь в таких справах частіше не відбувається. А Ви вважали, що він буде в засіданні. Помилка його - не роз*яснити Вам з чого складається вартість. Я часто економлю гроші клієнта там, де участь нічого не вирішує, якщо подано той же відзив. Але мій клієнт ЗАВЖДИ про це знає, мало того, бачить проект відзиву ДО його подання та з фразою про "розглянути за відсутності" . Комплекс з участю - це одні гроші, комплекс з реалізацією права за відсутності - це інші гроші. А взагалі не люблю комплекси, а затвердити прайс по справі і за потреби участі на таку виставити рахунок.
Завдяки голівудським фільмамЧасто людина вважає, що особиста присутність представника або її особиста присутність дуже "благотворно" вплине на судовий процес
Коли хтось присутній можна навести аргументи хоч якісьЗамовник замовнику різниця. Часто людина вважає, що особиста присутність представника або її особиста присутність дуже "благотворно" вплине на судовий процес... Але на жаль... це далеко не так.