Хто що знає про Firstcredit? Як вони себе поводять ?

• Автор теми Автор теми JuliaPlvk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 4K
Надійшло сьогодні перше смс від них. До цього був океан пролонгацій. Пишуть, що колектори дуже зацікавлені моїм кредитом, але вони тримають його 🤣
На цьому все 👀
Як у Вас з ферст?

Було смс спочатку з погрозою, потім запропонували за півтора тіла. Але вільних коштів немає 👀
А у Вас?
В мене тиша. Спочатку в телеграм писала менеджерка що або всю суму або пролонгацію. Пару разів. І все.

Один день протермінований і уже всім позвонили
Так само . А вони хитро роблять.... Подивіться договір . Вони вписали усі відомі їм номери як ваші номери тобто не як 3х лиць а як ніби ви кажете що ці номери ваші тому і дзвонити можуть на усі якщо основний не відповідає як я розумію .

Так само . А вони хитро роблять.... Подивіться договір . Вони вписали усі відомі їм номери як ваші номери тобто не як 3х лиць а як ніби ви кажете що ці номери ваші тому і дзвонити можуть на усі якщо основний не відповідає як я розумію .
так, хоча при оформлені не вказувались додаткові номера

А вообще они часто ходят в суд? Сегодня пришло на почту досудова вимога. Я ждала, что они продадут договор, а они в суд идти хотят
Аналогічно. До цього лише тухлі смс іноді присилали а тут ціла досудова вимога.

В мене вони є ,протермінування десь з червня ,тіло не пропонували поки
Чи звонили комусь не підкажу
Протермінування 35 днів було,дзвонили батькам,але без гонору. Зі мною спочатку якась хамовита діваха розмовляла,а потім передали іншій, обговорили та зробили гарантійку,але на умовах які мені були зручні

Протермінування 35 днів було,дзвонили батькам,але без гонору. Зі мною спочатку якась хамовита діваха розмовляла,а потім передали іншій, обговорили та зробили гарантійку,але на умовах які мені були зручні
Давненько їх закрила ,за те що брала

В кого був суд по цій компанії? Які були рішення чи як вирішували питання з ними?

Назад
Угорі