Хто робить колажі?

• Автор теми Автор теми Roxy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 595

Roxy

Only read
Дописи
405
Реакції
271
Бали
443
Roxy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Люди! Хто мав справу з колажали які компанії їх роблять та кому розсилають лише вам чи друзям у вайбері інстаграмі фейсбуці. Сьогодні Бистросрань пообіляв опозорити на всі соц мережі. Прикро що не мене, а так хочеться слави. Я серйозно питию. Я послала Бистросрань на.... пообіцяли опозорити сестру чоловіка. ЇЇ у вайбері повідомленнями закидають. Одна справа коли в приваті нерви тріпають а от коли публічно ще й нівчому не повинних дітей то прикро.

Люди! Хто мав справу з колажали які компанії їх роблять та кому розсилають лише вам чи друзям у вайбері інстаграмі фейсбуці. Сьогодні Бистросрань пообіляв опозорити на всі соц мережі. Прикро що не мене, а так хочеться слави. Я серйозно питию. Я послала Бистросрань на.... пообіцяли опозорити сестру чоловіка. ЇЇ у вайбері повідомленнями закидають. Одна справа коли в приваті нерви тріпають а от коли публічно ще й нівчому не повинних дітей то прикро.
Топ кредит у вк розіслав на мене і на сестру

Судя по форуму многие(почти все). Находят родственников или друзей и делают. А потом рассылают по всем контактам.

Е гроши тоже, без интuмa, просто фото с паспортом и перечнем, как сказала моя мама (ей обо мне присылали), "всех грехов". Типа должна, помогите ей и т.п.
мне не присылали, только родственникам.

Назад
Угорі