Хто писав в НацКомФінПослуг на кредит+ ???

• Автор теми Автор теми VovkaM
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 953

VovkaM

Форумчанин
Дописи
25
Реакції
4
Бали
5060
VovkaM не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, є такі, хто писав на них до нац ком фін послуг? Допоможіть правильно оформити документ...Кредит взяв ще у травні на 7000, пролонгація коштує 3780....оплачував пролонгацію 5 разів.
Чи потрібно в НацКом також відправляти договір?

Спочатку пишіть запит в мфо щоб надали договір , а потім в нацком фін. Зразок є На форумі. Дивіться "ресурсы"

VovkaM, при составлении заявления, не указывайте, что "я имею действующий договор с...". ТАким образом Вы сами его признаете.

Доброго дня, є такі, хто писав на них до нац ком фін послуг? Допоможіть правильно оформити документ...Кредит взяв ще у травні на 7000, пролонгація коштує 3780....оплачував пролонгацію 5 разів.
Чи потрібно в НацКом також відправляти договір?
Плануєшь визнавати договір,чи вже визнав?
Post automatically merged:

VovkaM, я писав та відсилав копії заяв на отримання копії чи оригіналу діючої угоди та відкликання згоди на обробку даних

VovkaM, при составлении заявления, не указывайте, что "я имею действующий договор с...". ТАким образом Вы сами его признаете.
Я вот ни на кого не писала в нацком, не брала и все. Хотят что-то получить о меня-суд и только. Пусть сначала докажут в суде, что дали мне что-то, а не кому-то на мои данные.

VovkaM, я писав та відсилав копії заяв на отримання копії чи оригіналу діючої угоди та відкликання згоди на обробку даних
Вы запрос по укрпочте отправляли в МФО ?

нічого я не визнавав.

Але в прикладі заяви до НацКому написано "маю діючий кредитний договір"

VovkaM, якось так

Milano4ka, нет по е-мейл, с подписью и печатью

Mslsya, много займов? давно прессуют?

Вкладення

Останнє редагування:
Куди Вам скинути
[email protected]

Спочатку пишіть запит в мфо щоб надали договір , а потім в нацком фін. Зразок є На форумі. Дивіться "ресурсы"
тобто спочатку отримати діючий договір у МФО, а потім разом з заявою відправляти його до Нац.Кому?

а Ви з якої причини писали?
можете скинути приклад?
просто не хочу зробити це не правильно....щоб потім не чекати впусту
Ви робили пролангації. якщо так то можете написати, якщо ні то немає сенсу

я зробив 5 пролонгацій по 3780 кожна. кредит взяв на 7000. Тобто я вже подарував їм 18900

Так ви надішлете мені на пошту зразок документа?

Останнє редагування:
Назад
Угорі