Хто працює за кордоном?

• Автор теми Автор теми Hector
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 779

Hector

Форумчанин
Дописи
387
Реакції
1100
Бали
498
Hector не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прошу поради! Якщо у мене була річна польська віза,і вона закінчилась декілька днів назад,чи зможу я поїхати в Чехію по безвізу? Чи не буде проблем на кордоні? Їду через словацький кордон...

Прошу поради! Якщо у мене була річна польська віза,і вона закінчилась декілька днів назад,чи зможу я поїхати в Чехію по безвізу? Чи не буде проблем на кордоні? Їду через словацький кордон...
Можеш звісно, ні на польськім ні на словацькім кордоні проблем не буде!

Вы можете по всему ЕС и Скандинавии все 3 месяца спокойно ездить. В некоторых странах граница - разделительная полоса на асфальте )))

Якщо по запрошенню на роботу, то проблем не буду, в іншому випадку потрібно брати готівку(200-300 доларів).

Назад
Угорі