Хто отримував таке повідомлення,чого чекати?

• Автор теми Автор теми Евеліна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 2K

Евеліна

Форумчанин
Дописи
164
Реакції
105
Бали
193
Евеліна не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хххххххх. Вам будет поставлен отказ от погашения и присвоен статус мошенника. Вам будут заблокированы все счета и банковские карты. Так же планируется выезд по месту жительства. Ваша готивочка.

Хххххххх. Вам будет поставлен отказ от погашения и присвоен статус мошенника. Вам будут заблокированы все счета и банковские карты. Так же планируется выезд по месту жительства. Ваша готивочка.
А статус мошенника сейчас уже присваивается? Как звание? А карты заблокировать может только исполнитель, но об этом не предупреждают. Готивочка балуется приездами иногда, но максимум, что могут, вручить бумажку или нагадить по тихому, как крыски, в подъезде. Не обращайте внимания, скоро могут следователи, юристы звонить, генералы письма писать, адмиралы возглавлять выездную группу) Это просто плод их больного воображения)

А статус мошенника сейчас уже присваивается? Как звание? А карты заблокировать может только исполнитель, но об этом не предупреждают. Готивочка балуется приездами иногда, но максимум, что могут, вручить бумажку или нагадить по тихому, как крыски, в подъезде. Не обращайте внимания, скоро могут следователи, юристы звонить, генералы письма писать, адмиралы возглавлять выездную группу) Это просто плод их больного воображения)
Дякую за пораду,буду обережна,не поведуся на генерала))))))?. В мене багато МФО,приходиться по кожному шукати інформацію,всі по різному поводяться.

А ще мені подобаєтьмя іхня смс Мы находимся у вашей области.Скоро будем у вашем городе.Приготовьте документы для идентефикафии личности и деньги на оплату.Ожидайде....
Ой критивщики йоли пали.....

А ще мені подобаєтьмя іхня смс Мы находимся у вашей области.Скоро будем у вашем городе.Приготовьте документы для идентефикафии личности и деньги на оплату.Ожидайде....
Ой критивщики йоли пали.....
А якщо дійсно приїдуть,що в такому випадку робити?

А якщо дійсно приїдуть,що в такому випадку робити?
Щоб так відкрито і з попередженням не приідуть.можуть приіхати віддати якусь писульку і поіхати.Меньше з ними ляля три рубля....Телефон беріть.Проведіть реаліті шоу за участі ваша готівка...

Щоб так відкрито і з попередженням не приідуть.можуть приіхати віддати якусь писульку і поіхати.Меньше з ними ляля три рубля....Телефон беріть.Проведіть реаліті шоу за участі ваша готівка...
Ой не знаю... Я вже провела один захід,звернулася на 102, а коли ідентифікувався номер,я була в шоці. Може в вас щось подібне було?
порой кажется что у готивочки шпана по 15 лет смс строчат
Можливо і шпана,але такі наполегливі хами,чого нормальна,адекватна людина не розводить собі

Вкладення

• Screenshot_2021-02-11-00-31-22-642_com.truecaller.webp
    Screenshot_2021-02-11-00-31-22-642_com.truecaller.webp
    34.8 Кб · Перегляди: 89
Ой не знаю... Я вже провела один захід,звернулася на 102, а коли ідентифікувався номер,я була в шоці. Може в вас щось подібне було?

Можливо і шпана,але такі наполегливі хами,чого нормальна,адекватна людина не розводить собі
Ой...у вас ще скільки персонажів буде...
Що згачить ідентифікувався номер я була в шоці????і що??

:rofl: :rofl: :rofl:
Ну блеать клоунЫ )) Первый класс, вторая четверть... Всё, гражданка, вам поставили
плохую оценку - домой не ходите бо мамка заругает :sarcastic:
Це я переживу)))))) головне привикнути,що ще довго на прозвоні,погрозах і таких смс буду

Мне вчера письмо прислали с заявлением в полицию как мошенник)) и досудова вимога)) некуда бумагу тратить) ?

головне привикнути,що ще довго на прозвоні,погрозах і таких смс буду
Це вам так здається зараз, на початках.
Всі ми через це пройшли і ви пройдете.
Я за майже два роки протермінувань не маю жодної розмови
з цими клоунами. Оточення теж досить швидко їх "злило"...
Нема нічого абсолютно страшного ... маленький дискомфорт не більше.

Це вам так здається зараз, на початках.
Всі ми через це пройшли і ви пройдете.
Я за майже два роки протермінувань не маю жодної розмови
з цими клоунами. Оточення теж досить швидко їх "злило"...
Нема нічого абсолютно страшного ... маленький дискомфорт не більше.
Витримка в мене є,головне щоб рідних не задавили. Для мене ви всі дуже велика підтримка,тільки отримала погрозу,зразу на форум,начитаюся і паніка дівається кудись))))))
Ой...у вас ще скільки персонажів буде...
Що згачить ідентифікувався номер я була в шоці????і що??
Саме так,завантажила собі труколлер і після розмови з так званими поліцейськими,оприділився цей дядько. А я всю душу вилила,навіть адресу теперішнього проживання сказала і номер уточнила,бо сказали,що мене з пожежної на них переключили,хоча набирала 102. Одним словом наскільки була обережна,настільки лоханулася,тепер не знаю чого чекати.

Останнє редагування:
Витримка в мене є,головне щоб рідних не задавили. Для мене ви всі дуже велика підтримка,тільки отримала погрозу,зразу на форум,начитаюся і паніка дівається кудись))))))

Саме так,завантажила собі труколлер і після розмови з так званими поліцейськими,оприділився цей дядько. А я всю душу вилила,навіть адресу теперішнього проживання сказала і номер уточнила,бо сказали,що мене з пожежної на них переключили,хоча набирала 102. Одним словом наскільки була обережна,настільки лоханулася,тепер не знаю чого чекати.
Не надо паники, ведь мы не в Титанике......нічого не буде...після того як вони отримали відповідь Вас чекають всі кому ви звонили і писали...І дуже чекають...швидко злились....бкдуть мані позвоню щось запропоную.

Не надо паники, ведь мы не в Титанике......нічого не буде...після того як вони отримали відповідь Вас чекають всі кому ви звонили і писали...І дуже чекають...швидко злились....бкдуть мані позвоню щось запропоную.
А для "приличия" потрібно відповідати на телефонні дзвінки,хоча б раз в тиждень,я повністю всіх блоканула,чи не варто?

А для "приличия" потрібно відповідати на телефонні дзвінки,хоча б раз в тиждень,я повністю всіх блоканула,чи не варто?
О каких «приличиях» может быть речь? Только полный игнор! Все предложения Вы будете получать в сообщениях и по электронке. Будет желание и стоящее предложение, тогда и пообщаетесь. А до тех пор лучше просто подождать.

Яке вбіса прілічіч???ви що???6 місяців прострочки.3 раза спілкувплася з майкред кред плюс.і швидковоші.Зрозуміла шо гибле діло.Тіла пропонують.Шлють листи на електронку і смс.Но нема грошей.Всіх блокуйте.Як захочуть донести важливу інфу напишуть...Бережіть нерви...

Дякую за пораду,буду обережна,не поведуся на генерала))))))?. В мене багато МФО,приходиться по кожному шукати інформацію,всі по різному поводяться.
Добрий день,подскажите вы пишите что у вас много мфо если не секрет это сколько?Просто у меня Ваша готивочка меня нашла уже на работе,это жесть ох и ищейки.

Назад
Угорі