Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну наговорити вони можуть багато чого, але повідомлення від цього не стане гарантією. Почитайте теми і подумайте. Кидалы на акцию из КредитАп (CreditUP). Закрыл займ, а они продали мой договор?Спілкувався із ними сказали що смс це їх гарантійний, щоб я через особистий кабінет вручну увів тіло і заплатив його а вони вручну кредит закриють і дадауть довідку про закриття.
Вони лист на емейл присилають лист з відповідюСпілкувався із ними сказали що смс це їх гарантійний, щоб я через особистий кабінет вручну увів тіло і заплатив його а вони вручну кредит закриють і дадауть довідку про закриття.
Який лист, мені сказали що на емейл нічого не шлютьВони лист на емейл присилають лист з відповідю
То ви їм на емейл самі напишіть і тоді вони вам мають дати відповідь туди ж.Який лист, мені сказали що на емейл нічого не шлють
3-4 місяці, але двізнками дістали абсолютно всіх родичів, сусідів по прописці. Також є догадка що в них є куплена база нової пошти який номер кому відправляв посилки, так як дістали навіть людей яким я щось по новій пошті з олх відправляв, причому все що нас об'єднувало це посилка. Ну я сказав що це шахраї, блок і максимальний мороз.За скільки часу погодились на тіло?
написав, нічого не надіслали у відповідь на вайбері ось таке відписують, як від тих чортів гарантійку отримати?То ви їм на емейл самі напишіть і тоді вони вам мають дати відповідь туди ж.
И я также на електронку пришла справка о закрытии за тело И в ЛК предлагают новыйНе кидали. Я их так закрывал.