Хто оплачував тіло Money4you по смс без гарантійного?

• Автор теми Автор теми Віталій1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 1K

Віталій1

Читач
Дописи
17
Реакції
3
Бали
3
Віталій1 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Спілкувався із ними сказали що смс це їх гарантійний, щоб я через особистий кабінет вручну увів тіло і заплатив його а вони вручну кредит закриють і дадауть довідку про закриття.

Спілкувався із ними сказали що смс це їх гарантійний, щоб я через особистий кабінет вручну увів тіло і заплатив його а вони вручну кредит закриють і дадауть довідку про закриття.
Ну наговорити вони можуть багато чого, але повідомлення від цього не стане гарантією. Почитайте теми і подумайте. Кидалы на акцию из КредитАп (CreditUP). Закрыл займ, а они продали мой договор?

Вони лист на емейл присилають лист з відповідю

За скільки часу погодились на тіло?
3-4 місяці, але двізнками дістали абсолютно всіх родичів, сусідів по прописці. Також є догадка що в них є куплена база нової пошти який номер кому відправляв посилки, так як дістали навіть людей яким я щось по новій пошті з олх відправляв, причому все що нас об'єднувало це посилка. Ну я сказав що це шахраї, блок і максимальний мороз.
1624705101260.webp

Що робити з цими чортами? як отримати гарантійку?
1624705239778.webp

То ви їм на емейл самі напишіть і тоді вони вам мають дати відповідь туди ж.
написав, нічого не надіслали у відповідь на вайбері ось таке відписують, як від тих чортів гарантійку отримати?
1624705369673.webp

Останнє редагування:
Мені також від них смс пришло,що спишуть всі відсотки,при умові що оплачу тіло. Написала на ел. стосовно гарантійного листа ,але відповіді немає від них. Прострочка два місяці.

Назад
Угорі