Хто на чому катається?

• Автор теми Автор теми Минералка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 153
  • Перегляди Перегляди 6K
Ты ещё агрессию не видел...
Я не говорю что банк это плохо. И доказывать ничего не надо. Каждый сам для себя зделали вывод давно.
Post automatically merged:

Минералка, читай внимательно!!
то все решаемо)

Почну з себе, офіційно маю в власності мотоцикл
Kawasaki 250F
Лафет
Verda Hydric
І трактор
JCB 4CX
На кожен день використовую авто фірми марки Тойота.
Ще є мопед без документів, але щось погано заводиться..
Та фuгня,всё это!
Я,вот токо узнал,на чём я часто,катаюсь-на жираФчике!

Я работал в государственом банке, это далеко не мфо.бывшие... ну я даже не знаю что ответить? думаеш хто працює в банку усі мільйонери?)
мені а лічку пише дівка з форума що я [censure] бо я звоню її мамі))) :) :) :) це як мінімум смішно) Там щось в законах є про призумцію невинності, виходить якщо констуктивно вы не можите доказати що я з мфо то нема чого набивати пости. Я доказувати те що я не з мфо теж не збираюсь тому що як мінімум це смішно, форум відкритий, правил я не порушую, які до мене можуть бути питання? хотя в лічку пишуть інколи всякий бред.
А я от нiяк не можу допетрати що на цьому вiдкритому форумi забула людина,в якоi немае проблем таких як в бiльшостi форумчан... ? Подобаеться коли в приват пишуть доведенi до вiдчаю боржники?..Як на мене,це збочення якесь..

ауди старушка..токо ченить некому..кто подскажет ..в праву сторону люфт трещит

2kXPKaCkjrA.jpg

я езжу в основном ВАЗ2105, прицепчик тягаю волгой 24, на дальние поездки лада калина. в гараже стоит убитая ВАЗ2101(хочу печенить, так как первая моя машина)

я езжу в основном ВАЗ2105, прицепчик тягаю волгой 24, на дальние поездки лада калина. в гараже стоит убитая ВАЗ2101(хочу печенить, так как первая моя машина)
Вот и я с первой 2101 не могу расстаться) Люблю ее , а она ломается постоянно . Ех, машине свойственно ломаться)

Вкладення

• 0JB8P2URrfo.webp
    0JB8P2URrfo.webp
    60.9 Кб · Перегляди: 29
Вот и я с первой 2101 не могу расстаться) Люблю ее , а она ломается постоянно . Ех, машине свойственно ломаться)
у меня авео на постоянную, но есть и москвич 2140... точно такой же зеленый, ну прям на 100%

Назад
Угорі