Хто може допомогти грамотно скласти скаргу на державного виконавця?

• Автор теми Автор теми Rosaly
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 660

Rosaly

Форумчанин
Дописи
194
Реакції
65
Бали
5125
Rosaly не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Потрібно скласти скаргу на державного виконавця. ВП закрив ще в липні, а кошти мені так і не прийшли. На зв'язок не виходить.

Потрібно скласти скаргу на державного виконавця. ВП закрив ще в липні, а кошти мені так і не прийшли. На зв'язок не виходить.
Его обязали решением суда вернуть деньги?

Ну видимо да,логічно же, Карл.Тс виграв суд,суд постановив зняти судові витрати з мфошки,видав виконавчий документ,його тс направив до виконання,а той,в свою чергу,або зовсім не відкрив іп,або відкрив і на цьому все.Трубку , так розумію,не підіймає,ось тс і не знає що далі робити,хоче жалобу писати.Логічно ж?

Ну видимо да,логічно же, Карл.Тс виграв суд,суд постановив зняти судові витрати з мфошки,видав виконавчий документ,його тс направив до виконання,а той,в свою чергу,або зовсім не відкрив іп,або відкрив і на цьому все.Трубку , так розумію,не підіймає,ось тс і не знає що далі робити,хоче жалобу писати.Логічно ж?
Вы все путаете. Это против автора закрыто производство. Отсюда вопрос. Сам исполнитель должен денег или нет? Вот и вся логика.)))

Вы все путаете. Это против автора закрыто производство. Отсюда вопрос. Сам исполнитель должен денег или нет? Вот и вся логика.)))
А,точно,в спешке написал.Ну тогда тоже все понятно)))Виграв суд у МФО, визнали виконавчий напис таким, що не підлягає виконанню,але тс вже виплатив частково або повністю по вп))Зараз не знає,як повернути кошти назад.Але судячи с того,що тс очікує від виконавця кошти,робимо висновок,що суд забовьязав в своєму рішенні,повернути крім судового збору і суму,яка була знята по даному вп.Виконавцю він відправив рішення суду,тк той закрив вп.Але кошти не повертає.Тоді ваше питання доцільне,вибачаюсь,можливо дійсно в рішенні не має мови про повернення знятої суми,це тоді йому окремий позов треба знову подавати?

Я зверталась до адвоката 200грн і кошти повернуті по призначенню

Може звернутися до юриста?А ви з самим виконавцем звьязувались?
Він не відповідає на дзвінки і СМС.
За рішенням суду мені мали повернути кошти "Монєтка" І я звернулась в державну виконавчу службу. Там і сума смішна 840 грн. Але ж не дарувати комусь.
Ви стягувач чи боржник за цим ВП?
З державною виконавчою службою Я бачу взагалі важко працювати, на них стільки скарг. Тепер мені потрібно ще з двох МФО стягнути кошти і там суми більші, з

Останнє редагування:
Rosaly, на головній сторінці, майже в кінці, є розділ "юристи форуму". Звяжіться з кимось із них - скоріш за все допоможуть,за прийнятну вартість.
За рішенням суду мені мали повернути кошти "Монєтка"
Можна будь ласка номер рішення? Тут або ж в особисті. Для досвіду, так би мовити)

За рішенням суду мені мали повернути кошти "Монєтка" І я звернулась в державну виконавчу службу. Там і сума смішна 840 грн. Але ж не дарувати комусь.

З державною виконавчою службою Я бачу взагалі важко працювати, на них стільки скарг. Тепер мені потрібно ще з двох МФО стягнути кошти і там суми більші, з
Короче по Вашему заявлению никакого движения....Ну разве нельзя было нормальным языком это объяснить раньше? Одним предложением.
А с госисполнителями нужно работать методом кувалды. Писать начальству, жаловаться, лично пхать в три этажа. Иначе никак.

Назад
Угорі