Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Его обязали решением суда вернуть деньги?Потрібно скласти скаргу на державного виконавця. ВП закрив ще в липні, а кошти мені так і не прийшли. На зв'язок не виходить.
Ну видимо да,логічно же, Карл.Тс виграв суд,суд постановив зняти судові витрати з мфошки,видав виконавчий документ,його тс направив до виконання,а той,в свою чергу,або зовсім не відкрив іп,або відкрив і на цьому все.Трубку , так розумію,не підіймає,ось тс і не знає що далі робити,хоче жалобу писати.Логічно ж?Его обязали решением суда вернуть деньги?
Вы все путаете. Это против автора закрыто производство. Отсюда вопрос. Сам исполнитель должен денег или нет? Вот и вся логика.)))Ну видимо да,логічно же, Карл.Тс виграв суд,суд постановив зняти судові витрати з мфошки,видав виконавчий документ,його тс направив до виконання,а той,в свою чергу,або зовсім не відкрив іп,або відкрив і на цьому все.Трубку , так розумію,не підіймає,ось тс і не знає що далі робити,хоче жалобу писати.Логічно ж?
А,точно,в спешке написал.Ну тогда тоже все понятно)))Виграв суд у МФО, визнали виконавчий напис таким, що не підлягає виконанню,але тс вже виплатив частково або повністю по вп))Зараз не знає,як повернути кошти назад.Але судячи с того,що тс очікує від виконавця кошти,робимо висновок,що суд забовьязав в своєму рішенні,повернути крім судового збору і суму,яка була знята по даному вп.Виконавцю він відправив рішення суду,тк той закрив вп.Але кошти не повертає.Тоді ваше питання доцільне,вибачаюсь,можливо дійсно в рішенні не має мови про повернення знятої суми,це тоді йому окремий позов треба знову подавати?Вы все путаете. Это против автора закрыто производство. Отсюда вопрос. Сам исполнитель должен денег или нет? Вот и вся логика.)))
Я зверталась до адвоката 200грн і кошти повернуті по призначеннюПотрібно скласти скаргу на державного виконавця. ВП закрив ще в липні, а кошти мені так і не прийшли. На зв'язок не виходить.
До адвоката з форуму?Чи у вашому місці?Ато можливо теж знадобиться ?Я зверталась до адвоката 200грн і кошти повернуті по призначенню
Ви стягувач чи боржник за цим ВП?Потрібно скласти скаргу на державного виконавця. ВП закрив ще в липні, а кошти мені так і не прийшли. На зв'язок не виходить.
Він не відповідає на дзвінки і СМС.Може звернутися до юриста?А ви з самим виконавцем звьязувались?
За рішенням суду мені мали повернути кошти "Монєтка" І я звернулась в державну виконавчу службу. Там і сума смішна 840 грн. Але ж не дарувати комусь.Его обязали решением суда вернуть деньги?
З державною виконавчою службою Я бачу взагалі важко працювати, на них стільки скарг. Тепер мені потрібно ще з двох МФО стягнути кошти і там суми більші, зВи стягувач чи боржник за цим ВП?
Можна будь ласка номер рішення? Тут або ж в особисті. Для досвіду, так би мовити)За рішенням суду мені мали повернути кошти "Монєтка"
Короче по Вашему заявлению никакого движения....Ну разве нельзя было нормальным языком это объяснить раньше? Одним предложением.За рішенням суду мені мали повернути кошти "Монєтка" І я звернулась в державну виконавчу службу. Там і сума смішна 840 грн. Але ж не дарувати комусь.
З державною виконавчою службою Я бачу взагалі важко працювати, на них стільки скарг. Тепер мені потрібно ще з двох МФО стягнути кошти і там суми більші, з