Хто має займ в Бистрозайм?

• Автор теми Автор теми Val
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Val

Читач
Дописи
4
Реакції
2
Бали
3
Val не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Маю займ в Бистрозайм,написала звернення до нацкомфінпослуг,прийшла відповідь ,що цієї компанії неможуть знайти в єдиному державному реєстрі,просили скинути скріншоти. Що це означає?

Val, вроді вони називаються ще прості фінанси.В мене там 3400,просрочки 20 днів,недавно дзвонило якесь чм0, спитала ФИО і юридичну назву компанії-кинув трубку

Val, нет такой кампании " быстро займ" есть " прости позики" . Не стоит на них писать, покошмарят и пропадут через месяц полтора)

Забейте на этих ******,у меня просрочка более месяца,звонила девушка первые дни,милая такая,каждый день спрашивала одно и тоже,теперь один робот звонит и иногда смс шлют
А есть ещё эврогроши,так мне кажется что это одна шарага,так тем я сказала цтов нацком напишу,так этот чмырь так взбесился,что нашёл моего отца и звонили ему 4 дня

Ось такий лист щастя прийшов від бистрозайма.
Оператор не телефонує, телефонує лише лише роботу. Всю неділю казало "добрый день", а сьогодні залякування що пдають до суду якщо не буде оплати протягом 3 дн. Просрочка близько місяця. Тіло 2000
Ось такий лист щастя сьогодні отримав
Тіло 2000. Просрочка близько місяця. Також телефонував робот і погрожував що передають справу до суду. Дауни перестали телефонувати через нд після того як я говорив що кожен дзвінок записується і я написав листа в нацком. Рідних не знайшли

Останнє редагування:
Маю займ в Бистрозайм,написала звернення до нацкомфінпослуг,прийшла відповідь ,що цієї компанії неможуть знайти в єдиному державному реєстрі,просили скинути скріншоти. Що це означає?
А как вы название их в письме указали?

У меня по началу было несколько хамских звонков и все. Месяца 4 не звонят,а то и больше

Val, нет такой кампании " быстро займ" есть " прости позики" . Не стоит на них писать, покошмарят и пропадут через месяц полтора)
У меня две гели молчат, только письмо домой пришло что я мошенница и статьями пугают
У меня две гели молчат, только письмо домой пришло что я мошенница и статьями пугают
Две недели

Даже если у меня тело 9000 а они мне уже насчитали 22000 пропадут?))

с утра быстро займ пытается снять с карты деньги) пишет то оплата не прошла то пролонгация) ид*оты...на карте уже давно 2гривны на счету(

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі