Хто ГО Вільна Батьківщина

• Автор теми Автор теми Tatyana123
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 558
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Tatyana123

Форумчанин
Дописи
183
Реакції
204
Бали
5125
Tatyana123 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір,у мене питання,Я сьогодні побачила на ютубканалі Срываем Маски по боротьбі з МФО,Як блогер Віктор висвітлює боротьбу проти МФО,і закликає всих вступати в ГО Вільна Батьківщина,як би ви створили по цьому питанню тему та просвітлили нас.

Добрий вечір,у мене питання,Я сьогодні побачила на ютубканалі ************* по боротьбі з МФО,Як блогер Віктор висвітлює боротьбу проти МФО,і закликає всих вступати в ГО Вільна Батьківщина,як би ви створили по цьому питанню тему та просвітлили нас.
Вступіть та й нас просвітіть!

Добрий вечір,у мене питання,Я сьогодні побачила на ютубканалі ************* по боротьбі з МФО,Як блогер Віктор висвітлює боротьбу проти МФО,і закликає всих вступати в ГО Вільна Батьківщина,як би ви створили по цьому питанню тему та просвітлили нас.
На то они и выборы , чтоб агитацией заниматься . Ничё - скоро отпустит )

Tatyana77, Ищем пострадавших от мфо для сюжета

шо Юлька с коляски встала?

На то они и выборы , чтоб агитацией заниматься . Ничё - скоро отпустит )
Скоро будуть казати....так так проблема є...але ну що ми зробимо...що ми....це треба кудись далі звертатися...чесно..аж противно слухати було

шо Юлька с коляски встала?
Та давно уже по каналам гуляет. У самой пару ломбардов и мфо имеется, нл закон предлагает толкнуть - нормуль! Интересно, после выборов забудет об обещании???

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі