Хто брав позику в Superium? Чи адекватні вони?

• Автор теми Автор теми МаріяStanislav
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 2K

МаріяStanislav

Перевірений
Дописи
429
Реакції
211
Бали
343
МаріяStanislav не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Висвітилось,що вони навіть отримали нагороду кращого мфо України 2024. Що зі відсотками? Чи адекватні нарахування? І поведінка робітників?

*****ц як вони плодяться
Они светились ещё в 2020 году.
ФК суперіум кредит онлайн на картку

Был, есть и будет.
Пока есть те, кто хочет взять кредит потому что дают.

Они светились ещё в 2020 году.
ФК суперіум кредит онлайн на картку

Был, есть и будет.
Пока есть те, кто хочет взять кредит потому что дают.
Є різні життєві обставини. До 2022 року в мене не було жодного кредиту. Питання трохи не в цьому.

Питання в необхідності дістати крупну суму, щоб вирішити життєво важливе питання. От і все.

Не мій приклад: але моя нині вже покійна подруга брала постійно один кредит, щоб перекрити інший, бо їй підходив лише один вид інсуліну, який держава не давала безкоштовно, а купляла вона по повній сумі. А від держави отримувала лише пенсію по інвалідності га той момент 1500 грн

не дают, первый причем отказывал даже когда долгов не было
Кажется они дают только избранным 😁

не дают, первый причем отказывал даже когда долгов не было
Лимон изначально давал и сразу послал три буквы

Брав в них декілька разів, поки не пішов в прострочки. Мені давали спочатку 1 тис, потім здаєтсья 5, потім 8, і це максимум що давали. Були схоже промокоди чи акції, бо в своїх записах бачу й 0.5% в день, і 0.83%, і 0.85%.

Коли брав перший раз, вони глючили дуже дивно, тупо заявку не проходила. Потім також було глючили, бо бувало що пишуть що відмова, а потім хвилин через 10 приходить схвалення. 🤷‍♂️

Зараз в прострочення із ними, дуже не достають, не пропонують нічого, в суд не йдуть, не продають. Так що закрою їх коли буде можливість, тобто ближче до кінця списку, але можливо раніше ніж деяких факторів.

Назад
Угорі