Хто бачив відео на ютубі?

Карамбулька

✩ Premium ✩
Дописи
1175
Реакції
918
Бали
5360
Карамбулька не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хто бачив відео, дівчини Іри, в якої канал свій.? Вона виклала відео, що манибум, по якому вона 3 грудня закрила кредит, по реструктуризації повністю, продовжує її слати смс , боржник оплатіть борг, борги не зникають і т.д.. Що думаєте про це? Я в шоці і як їм щось платити після такого? Мене манибум за три тижні так достав , що сил немає, хотіла теж якось з ними домовитися , тепер небуду цього робити.

EvgeniyaS, так правда вона показує смс . І було відео , де вона цей манибум закрила , бо тероризували її контактні

Хтось відправляв їм договір новою поштою , як вони просять?

А взагалі електронний підпис увійшов в силу з 17 листопада чи не я не правий. Договора укладені до того часу без мокрої печаті незаконні? Можна в суд першим подавати?

А взагалі електронний підпис увійшов в силу з 17 листопада чи не я не правий. Договора укладені до того часу без мокрої печаті незаконні? Можна в суд першим подавати?
Вы ещё получить его должны! Это набор цифр и букв индивидуальный

EvgeniyaS, там написано у них, що потрібно роздрукувати договір ,підписати і відправити їм.

Договір роздрукувати коли погашено чи оформлено?
Коли перший раз оформляєш вони просять заповнити анкету і договір. Зразу дають незначну суму, коли відправивши ці документи то більшу

Коли перший раз оформляєш вони просять заповнити анкету і договір. Зразу дають незначну суму, коли відправивши ці документи то більшу
Зрозуміло. З манібум не стикалася)

Вкладення

• Screenshot.webp
    Screenshot.webp
    10.1 Кб · Перегляди: 79
Назад
Угорі