Хотелось бы понять почему так много виконавчего збору

• Автор теми Автор теми Bovan
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 54
  • Перегляди Перегляди 4K
Там так написано виконавчий збір стою точно 21862,96. И в итоге я должна им 43005,79
Где написано, покажите...?
Там так написано виконавчий збір стою точно 21862,96. И в итоге я должна им 43005,79
Где написано такое...? Там вообще нет никакого выконавчего сбора...!!!

А теперь вопрос...!
Вы где там нашли 21807 грн. исполнительного сбора...?
Вы из-за чего весь сыр-бор устроили...?
Где исполнительный сбор больше суммы долга...?
Вот почему я хотела узнать эти сумы стоят в этом ,,Виконавчем провадженні,,, Если бы я могла скопировать с Дії то я бы вам прислала .Там ещё стоит знак предупреждение и написано ,,, Виконавець може стягувати додаткові кошти для компенсації витрат на ведення виконавчого провадження, навіть після сплати боржником повної суми свого боргу ,за виконавчим провадженням згідно чинним законодавством,,,.

Вот почему я хотела узнать эти сумы стоят в этом ,,Виконавчем провадженні,,, Если бы я могла скопировать с Дії то я бы вам прислала .Там ещё стоит знак предупреждение и написано ,,, Виконавець може стягувати додаткові кошти для компенсації витрат на ведення виконавчого провадження, навіть після сплати боржником повної суми свого боргу ,за виконавчим провадженням згідно чинним законодавством,,,.
Скопируйте...

2. Після утримання податків, зборів та єдиного внеску на загальнообов'язкове державне
соціальне страхування, здійснювати відрахування із доходів боржника у відповідності до
чинного законодавства у розмірі 20% (двадцять) до погашення загальної суми
заборгованості за виконавчим провадженням 24514,96 грн.,(сума вказана з урахуванням
витрат виконавчого провадження на організацію та проведення виконавчих дій у розмірі
300,00 грн., а також, основної винагороди приватного виконавця у сумі 2201,36 грн., що
складає 10 % від суми заборгованості за виконавчим документом, яка складає 22013,60 грн.)
на рахунок з обліку депозитних сум і зарахування стягнутих з боржника коштів №
UA093052990000026226050001290в АТ КБ "ПРИВАТБАНК", одержувач - Приватний
виконавець Котула Артем Михайлович, РНОКПП 3116511170
3. Зобов’язати підприємство, установу, організацію, фізичну особу, фізичну особу – підприємця здійснювати
відрахування із заробітної плати, пенсії, стипендії та інших доходів боржника і перераховувати кошти у строк,
встановлений для здійснення зазначених виплат боржнику, а в разі якщо такий строк не встановлено – до
десятого числа місяця, наступного за місяцем, за який здійснюється стягнення

Нет
А что не ясно то?Винагорода приватного виконавця 10% от суммы стягнення.Из суммы 22013,60 это выходит 2201,36.
О куда вы свои суммы взяли? Вообще не пойму.

Может не так написала извините.просто волнение. Написано там так сума до стягнення 20507.27 тис.грн, Виконавчий збір21862,96 тис .грн . Сума штрафу 0. Сума виконавчих витрат 0.
тут наверное сумма с выконавчим сбором 21к а не еще 21к +

А что не ясно то?Винагорода приватного виконавця 10% от суммы стягнення.Из суммы 22013,60 это выходит 2201,36.
О куда вы свои суммы взяли? Вообще не пойму.
Так никто не понимает откуда эти цифры все и названия...

Bovan, А теперь откройте все постановы и посмотрите там.В Дие опечатка.Как то так..
Суммы правильные в постановах.

Bovan, А теперь откройте все постановы и посмотрите там.В Дие опечатка.Как то так..
Суммы правильные в постановах.
Открыла там есть ещё 4 этих проваджень сделаны в один день от приватного нотаріуса Грисюк і приватним виконавцем Якіменко .По ним такие суммы 14255,91,,,,18099,90,,,,12289,06,,,13 952,06 и 10 % от каждой суммы награда им или что там ещё я не знаю
Вот там и нарисуют сколько кому надо... Уже вон протестировано...
Так это именно в Виконавчем провадженні Гуревічов і приватним виконавцем Котула. Так они и карты все загнали в минус 43005,79 .

И самый ведомый...

А что Котула говорит...?
Я только вчера Дію скачала и увидела что почём, скоро напишу ему на электронную почту ,сама хочу узнать как такое может быть.

Уже появились предположение, что и голосовать через Дию будем.
голосование, перепись, прописка етс...а с учетом появившейся инфы, что одними из "распорядителей" информации могут быть северные соседи, становится ещё веселее))
. Так они и карты все загнали в минус 43005,79 .
то есть по тем цифрам, что в дии)) видимо, и в доках очепятка

Назад
Угорі