Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Фильтр звонков неплохое приложениеПорадьте будь ласка хороший додаток для блокування номерів.
Все що на "HyperOs" має чудовий вбудований антиспамПорадьте будь ласка хороший додаток для блокування номерів.
Определяет именно спам или блокирует все незнакомые номера?Все що на "HyperOs" має чудовий вбудований антиспам
Як налаштуєте.Определяет именно спам или блокирует все незнакомые номера?
У вайбері є функція від кого отримувати повідомлення.Как то можно сделать что бы левые номера на Вайбер не писали из этих позычалок
І типу якщо убрати доходити не будуть?У вайбері є функція від кого отримувати повідомлення.
![]()
Інколи. Дуже рідкоІ типу якщо убрати доходити не будуть?
рекомендую Truecaller, сам ним користуюсь. Взяв відразу річну підписку за 399 грн., часто оновлюється і блокує майже 100% спамерів. Можна також заблокувати невідомі номери, із-за кордону та прихованіПорадьте будь ласка хороший додаток для блокування номерів.
Меня и бесплатные устраиваютКак я понял, все эффективно блокирующие платные?
В андроїді є вбудовані засоби блокування небажаних дзвінківКак я понял, все эффективно блокирующие платные?
Можливо то по роботіУ меня звонки каждые 10 минут, и многие из них молчание, или роботы, нужен антиспам, определить и значительно уменьшить подобные звонки.
Пользуюсь бесплатно Труколером уже давно. Все блокирует.Как я понял, все эффективно блокирующие платные?
а воно автоматично відхиляє двінки чи приходить повідомлення від додатку? цікаво як працюєПользуюсь бесплатно Труколером уже давно. Все блокирует.