Хороший день...

• Автор теми Автор теми SkayBond
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 866

SkayBond

Форумчанин
Дописи
133
Реакції
146
Бали
343
SkayBond не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Давайте всё таки радоваться каждому дню!!! Ведь, действительно после самой тёмной ночи всегда приходит рассвет!!! Давайте просто ЖИТЬ!!!

Вкладення

• FB_IMG_15723303182003147.webp
    FB_IMG_15723303182003147.webp
    28.2 Кб · Перегляди: 18
Давайте всё таки радоваться каждому дню!!! Ведь, действительно после самой тёмной ночи всегда приходит рассвет!!! Давайте просто ЖИТЬ!!!
Ты знаешь,так ХОЧЕТСЯ ЖИТЬ......!!!!!......

Будемо надіятися на краще! Хоча іноді находить хандра. Нічого не хочеться. Але стараєшся не реагувати на всі ці проблеми.

Вроде пока начинается он хорошо,чтоб он не закончился как вчера:facepalm:

Nat1991, будемо відганяти ту хандру!!!????...нехай "гуляє лісом"...сама "сиджу по самі помідори" в проблемах, але набридло боятися і хандрити...нічого доброго з цієї хандри не буде!!! Все буде добре!

Будемо надіятися на краще! Хоча іноді находить хандра. Нічого не хочеться. Але стараєшся не реагувати на всі ці проблеми.
Мій девіз!!!!!
Для Вас особисто поділюсь))) Посміхніться)))

Вкладення

• 230708240.webp
    230708240.webp
    9.3 Кб · Перегляди: 17
IsVeGaS, новый день - новая жизнь, новые реалии...и не обязательно, что они будут такими плохими как вчера...Вчера ушло, настало Сегодня... главное, что настало....со всем остальным мы справимся!!!!

ПАННОЧКА, Можна...але глибоко в ту хандру не занурюємося....????
Та мене тут в мить витягнуть .. за вуха... Ще й піддупника ,,,,файненького''' дадуть.... МАють право ДЕЯКІ ОСОБИСТОСТІ(((.....))))))))
Post automatically merged:

ПАННОЧКА, Можна...але глибоко в ту хандру не занурюємося....????
Та мене тут в мить витягнуть .. за вуха... Ще й піддупника ,,,,файненького''' дадуть.... МАють право ДЕЯКІ ОСОБИСТОСТІ(((.....))))))))

ПАННОЧКА, це добре коли є кому "дати під...чника" і "привести до тями"...Добре, що Ви не сама!!! Я також маю в хаті шістьох особистостей які не дають "розслабитися"...в хорошому значенні)))))???

ПАННОЧКА, це добре коли є кому "дати під...чника" і "привести до тями"...Добре, що Ви не сама!!! Я також маю в хаті шістьох особистостей які не дають "розслабитися"...в хорошому значенні)))))???
Та вдома то одне.... А Ви тут попробуйте))))......
Нє,не пробуйте....))))))

ПАННОЧКА, пробувати не буду....:))))...нема потреби вже...я вдячна долі, що знайшла вчасно цей форум!!! Набагато простіше переживати ці неприємності з підтримкою людей які теж таке пережили або переживають...Разом ми сильні!

ПАННОЧКА, пробувати не буду....:))))...нема потреби вже...я вдячна долі, що знайшла вчасно цей форум!!! Набагато простіше переживати ці неприємності з підтримкою людей які теж таке пережили або переживають...Разом ми сильні!
Так тримати!!!!!

Назад
Угорі