SkayBond
Форумчанин
- Дописи
- 133
- Реакції
- 146
- Бали
- 343
SkayBond не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ты знаешь,так ХОЧЕТСЯ ЖИТЬ......!!!!!......Давайте всё таки радоваться каждому дню!!! Ведь, действительно после самой тёмной ночи всегда приходит рассвет!!! Давайте просто ЖИТЬ!!!
Це право дано нам згори....ПАННОЧКА, и НУЖНО жить!!! Не смотря ни на что...Жить, любить и радоваться!!!
Вроде пока начинается он хорошо,чтоб он не закончился как вчераДавайте всё таки радоваться каждому дню!!! Ведь, действительно после самой тёмной ночи всегда приходит рассвет!!! Давайте просто ЖИТЬ!!!

Мій девіз!!!!!Будемо надіятися на краще! Хоча іноді находить хандра. Нічого не хочеться. Але стараєшся не реагувати на всі ці проблеми.
ДякуюМій девіз!!!!!
Для Вас особисто поділюсь))) Посміхніться)))
Нууу,ми жіночки привередливі.... А інколи можна????))))ПАННОЧКА, во-во це дуже правильний девіз!!! Будемо жити за ним!!! Дякую! Хандрити не будемо! Ок?
Та мене тут в мить витягнуть .. за вуха... Ще й піддупника ,,,,файненького''' дадуть.... МАють право ДЕЯКІ ОСОБИСТОСТІ(((.....))))))))ПАННОЧКА, Можна...але глибоко в ту хандру не занурюємося....????
Та мене тут в мить витягнуть .. за вуха... Ще й піддупника ,,,,файненького''' дадуть.... МАють право ДЕЯКІ ОСОБИСТОСТІ(((.....))))))))ПАННОЧКА, Можна...але глибоко в ту хандру не занурюємося....????
Та вдома то одне.... А Ви тут попробуйте))))......ПАННОЧКА, це добре коли є кому "дати під...чника" і "привести до тями"...Добре, що Ви не сама!!! Я також маю в хаті шістьох особистостей які не дають "розслабитися"...в хорошому значенні)))))???
Так тримати!!!!!ПАННОЧКА, пробувати не буду....)))...нема потреби вже...я вдячна долі, що знайшла вчасно цей форум!!! Набагато простіше переживати ці неприємності з підтримкою людей які теж таке пережили або переживають...Разом ми сильні!