Хочуть гроші чарез 9 років

• Автор теми Автор теми Натуля
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 2K

Натуля

✩ Premium ✩
Дописи
409
Реакції
461
Бали
1013
Натуля не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня вам форумчани!В мене таке питання,в 2012 року я брала в Террабанк кредитку на 3тис грв,кожного місяця я клала опредільонну сумму,але настав час,що небуло як оплатити місяць,другій пішли прострочкі,я поїхала за кордон,думаю зароблю і закрию цю картку.Приїхавши через 2 місяці,іду в цей банк а так такій облом,банк продали,приміщення в оренді якась там перукарня.Дзвонила на гар.лінію що була на картці,гудкі виключались,так як ця лінія вже існувала.Пройшло 8років,я взяла в монейбум 1200грв,прийшов до нас карантин,віддати не всилі бо мала так як тут всі боргову яму,там береш,тут продовжуєш.Монейбум продає мене цім недоноскам,дзвонять вони мені і кажуть що так і так ви нам винні 4300 це по акції,за монейбум і террубанк.Скажіть будь-ласка чи за стількі років можуть вони з мене требувати той долг?,

У них даже документов на долг нету впринципе.Так как им всего лишь отдают на прозвон,а не продают.Так что смело шлите их нах..,потому что у них нет никаких прав на ваш долг

У них даже документов на долг нету впринципе.Так как им всего лишь отдают на прозвон,а не продают.Так что смело шлите их нах..,потому что у них нет никаких прав на ваш долг
Так я їм кажу 8років пройшло,пішов 9 ви шо охренели,вже срок договору закінчився,вона мене судом лякає і описом майна.То тепер номер змінила хай дзвонять в трубу.

Так я їм кажу 8років пройшло,пішов 9 ви шо Охр*нели,вже срок договору закінчився,вона мене судом лякає і описом майна.То тепер номер змінила хай дзвонять в трубу.
Ну им же надо хоть шото поп...здеть в трубку,а то начальство раком нагнет,если план не выполнят,или звонилка мивинку не выдадут???А так вообще не ведитесь и шлите их кхуям,ничего они вам не сделают

Доброго дня вам форумчани!В мене таке питання,в 2012 року я брала в Террабанк кредитку на 3тис грв,кожного місяця я клала опредільонну сумму,але настав час,що небуло як оплатити місяць,другій пішли прострочкі,я поїхала за кордон,думаю зароблю і закрию цю картку.Приїхавши через 2 місяці,іду в цей банк а так такій облом,банк продали,приміщення в оренді якась там перукарня.Дзвонила на гар.лінію що була на картці,гудкі виключались,так як ця лінія вже існувала.Пройшло 8років,я взяла в монейбум 1200грв,прийшов до нас карантин,віддати не всилі бо мала так як тут всі боргову яму,там береш,тут продовжуєш.Монейбум продає мене цім недоноскам,дзвонять вони мені і кажуть що так і так ви нам винні 4300 це по акції,за монейбум і террубанк.Скажіть будь-ласка чи за стількі років можуть вони з мене требувати той долг?,
Нет! Есть такое понятие, как срок исковой давности.

3года срок действия но они ещё практикуют что допустим ложат по несколько гривен за вас на карту и таким способом автоматом ваш счёт активен в течение долгого времени .Тут надо уточнить у них .А они договор переуступки права долга вам давали?Они просто могут видеть по вашему идентиф.коду что у вас не закрыт кредит и возможно с вас его требовать (((

3года срок действия но они ещё практикуют что допустим ложат по несколько гривен за вас на карту и таким способом автоматом ваш счёт активен в течение долгого времени .Тут надо уточнить у них .А они договор переуступки права долга вам давали?Они просто могут видеть по вашему идентиф.коду что у вас не закрыт кредит и возможно с вас его требовать (((
Ні ніякіх договорів не присилали,лише дзвонили і згадали мені про цей банк,а так жодного листа я не отримала протяоом 8років від них.Лише зараз як продав мене Монейбум їм,то взнаю що вони викупили мій борг в терра.

іду в цей банк а так такій облом,банк продали,приміщення в оренді якась там перукарня
Таких историй очень много.
Скажіть будь-ласка чи за стількі років можуть вони з мене требувати той долг?
Есть закон, а есть право. У Вас есть право вообще никому ничего не отдавать, посылать всех звонарей и коллекторасов куда подальше и т. д. Если кому-то что-то не нравится то пусть подают на Вас в суд, лишают гражданства и депортируют в опольское воеводство.

Слава ТРК "Украина"!

800px-POL_Opole_COA.svg.webp

POL_Opole_flag.svg.webp

Скажіть будь-ласка чи за стількі років можуть вони з мене требувати той долг?,
Статья 257. Общая исковая давность (ГКУ)
1. Общая исковая давность устанавливается продолжительностью в три года.

Таких историй очень много.

Есть закон, а есть право. У Вас есть право вообще никому ничего не отдавать, посылать всех звонарей и коллекторасов куда подальше и т. д. Если кому-то что-то не нравится то пусть подают на Вас в суд, лишают гражданства и депортируют в опольское воеводство.

Слава ТРК "Украина"!

800px-POL_Opole_COA.svg.png

POL_Opole_flag.svg.png
Так ****** не хоче подавать в суд?я їй предлагала давай подавай в суд,вирішить суд мені оплатити,заплачу,а нє то нє.Сказала що не вмоїх інтересах по судах тягатись,бо на адвоката грошей мені нехватить,і їй мене шкода бо як виграють суд,а вони виграють(це вона так 100%була уверенна)то прийдеться дууууже багато платити?

Так ****** не хоче подавать в суд?я їй предлагала давай подавай в суд,вирішить суд мені оплатити,заплачу,а нє то нє.Сказала що не вмоїх інтересах по судах тягатись,бо на адвоката грошей мені нехватить,і їй мене шкода бо як виграють суд,а вони виграють(це вона так 100%була уверенна)то прийдеться дууууже багато платити?
Возможно, коллекторасику Ваш голос понравился, может быть он там что-то в своей голове на счёт Вас нашифровал... Никто ж не знает. Но Вы в любом случае стойте на своём, требуйте суда, лишения гражданства и официальной депортации в опольское воеводство. И главное: никаким мошенникам не вздумайте ничего отдавать! Лучше вкусняшек себе купите.

Возможно, коллекторасику Ваш голос понравился, может быть он там что-то в своей голове на счёт Вас нашифровал... Никто ж не знает. Но Вы в любом случае стойте на своём, требуйте суда, лишения гражданства и официальной депортации в опольское воеводство. И главное: никаким мошенникам не вздумайте ничего отдавать!
Полюбом я нічого їм платить несобераюсь???
Полюбом я нічого їм платить несобераюсь???
Да і мені не повезло якби ж то калочек попався,то можна було б пофліртовать????а так калуха,і наверно небула ще неразу з хлопчіком???бо така нервова,слова недає сказати?????

Як я вас розумію маю борг покійного батька в дельта банку який розвалився і продали кредит експресу а ті капіталу Щоб ви розуміли борг від 07.07 2007 це просто жесть но вже всі строки давності останній платіж в 2009 році Але листи досі шлють на покійного..

Як я вас розумію маю борг покійного батька в дельта банку який розвалився і продали кредит експресу а ті капіталу Щоб ви розуміли борг від 07.07 2007 це просто жесть но вже всі строки давності останній платіж в 2009 році Але листи досі шлють на покійного..
Я так зрозуміла всіх їх треба слати далеко в ліс

Ні ніякіх договорів не присилали,лише дзвонили і згадали мені про цей банк,а так жодного листа я не отримала протяоом 8років від них.Лише зараз як продав мене Монейбум їм,то взнаю що вони викупили мій борг в терра.
Ну тоді шліть їх далеко стосовно Терри 100відсотків

А то!!! Строки минули допобачення
Це я тій клюшці тоже казала,але дівчисько слова недає сказати,заробляє на премію,я сказала нехай подають на суд.Платити суто по Террі небуду не копійкі,8років гуляли,нехай дальше ідуть погуляють.
А ви їм висилали копію свідоцтва про смерть?

Це я тій клюшці тоже казала,але дівчисько слова недає сказати,заробляє на премію,я сказала нехай подають на суд.Платити суто по Террі небуду не копійкі,8років гуляли,нехай дальше ідуть погуляють.

А ви їм висилали копію свідоцтва про смерть?
Ні . Я взагалі думав що вже все розвалилось а тут на тобі ) не збираюсь ворушити сума 5800 не багато такшо все

Ні . Я взагалі думав що вже все розвалилось а тут на тобі ) не збираюсь ворушити сума 5800 не багато такшо все
Так і ці тут сума смішна 2800,то вони терор роблять шо капец.Я б давно б погасила і забула,але після такого ставлення,договору на руках немає,хрен знає хто вони такі,такшо допобачення їм я флаг в рукі.

Назад
Угорі