Хочу закрити всi МФО!!!

Людмила1357

Читач
Дописи
2
Реакції
1
Бали
3
Людмила1357 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора! Може у когось була такаж ситуацiя. За останнiй рiк влiзла в 6 МФО на сумму 54к, просрочек нема i нiколи не було по кредитам. Чи можна в якомусь банку вiдкрити кредит, щоб все погасити i просто платить кожного мiсяця одному банку ( i сума меньша, i кi буде в порядку). Працюю офiцiйно + доп. заробiток. Просрочек i дзвiнкiв не хочу допустити. Дякую.

Доброго вечора! Може у когось була такаж ситуацiя. За останнiй рiк влiзла в 6 МФО на сумму 54к, просрочек нема i нiколи не було по кредитам. Чи можна в якомусь банку вiдкрити кредит, щоб все погасити i просто платить кожного мiсяця одному банку ( i сума меньша, i кi буде в порядку). Працюю офiцiйно + доп. заробiток. Просрочек i дзвiнкiв не хочу допустити. Дякую.
На форумі таких порад не дають, де взяти, як не платити, перекредитування. Прочитайте правила.

Не раджу Вам ще глибше залазити в борги. А Ваші 6 порівняно з моїми 28 то іграшки

Не дадут

В мене питання?
А чому відразу кредит в банку не брали,а в МФО звернулись?

Чи можна в якомусь банку вiдкрити кредит, щоб все погасити i просто платить кожного мiсяця одному банку ( i сума меньша, i кi буде в порядку
Почитайте темы о перекредитование и рефинансировании. Это плохая идея.

Тому що звернутись прийшлось в березнi 2022, банки тодi припинили кредитивуння
Нажаль,якщо є МФО то банки не кредитують,як велике типу фінансове навантаження.Спробуйте,можливо пощастить.Але сумніваюсь.І навіть якщо пощастить,не дадуть суму,щоб вистачило на закриття МФО.І буде ще один кредит.Так що перш подумайте...

Вже сказали, що це погана ідея. Але це не важливо, вам просто жоден банк не дасть такий великий кредит, якщо ви майже боржник МФО.

Не тільки вам не дадуть, а й вашим близьким родичам також не дадуть. Але погоджуюсь з вище сказаним - новий кредит це поганам ідея.

А родичі тут до чого?
В мене просто була ситуація, що близький родич брав кредит в банку - в мене ще прострочок не було, але мфошок вже трохи назбирала, так до мене дзвонили з банку і питали чи часом родич не бере, щоб перекрити моїх боргів. Я кажу він взагалі не вкурсі. Але кредит йому не відкрили - потім казав, що сказали, що невпевнені що він зможе закрити. Він тоді ще не знав про мої мфошки і просто думав, що за фігня…

Працюю афігєть, маю доп заробіток, фінанси ок - нашо залізла в МФО хз.
Шановна, так не працює, перекредитування - це дуже погана ідея, ДУЖЕ.
Повірте мені, КІ це не те, за що треба триматись.

В мене просто була ситуація, що близький родич брав кредит в банку - в мене ще прострочок не було, але мфошок вже трохи назбирала, так до мене дзвонили з банку і питали чи часом родич не бере, щоб перекрити моїх боргів. Я кажу він взагалі не вкурсі. Але кредит йому не відкрили - потім казав, що сказали, що невпевнені що він зможе закрити. Він тоді ще не знав про мої мфошки і просто думав, що за фігня…
Взагалі якась дичина.
Хоча в банку таке утнути могли конєчно.

Назад
Угорі