vitalik78
Форумчанин
- Дописи
- 22
- Реакції
- 8
- Бали
- 128
vitalik78 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт, така сситуація в мене ліміт в моно 15000 і через розсточки пішло в мінус ще на 35000.
Я вносив мінімальні платежі і борг по трохи зменшувався, але після того як вони ввели, що за перевищення кредитного лімітіу підвищенні відсотки, то мій борг при внесенні такої самої суми (2000) лише росте і мені це надоїло, раніше він хоч потрошуи зменшувався, а зараз більше і більше і виходить, що я викидаю гроші в нікуди. На сьогодні борг становить 42000 і в цьому місяці я не буду вже вносити обов'язковий поатіж.
Є кілька питань:
- чи телефонує моно родичам чи на роботу?
- чи можна з ними домовитися на якихось адекватних умовах чи лише суд?
- як швидко подають до суду?
- після закриття кредиту через реструктуризацію чи суд я зможу дальше користуватися банком чи вони розривають договір?
Я вносив мінімальні платежі і борг по трохи зменшувався, але після того як вони ввели, що за перевищення кредитного лімітіу підвищенні відсотки, то мій борг при внесенні такої самої суми (2000) лише росте і мені це надоїло, раніше він хоч потрошуи зменшувався, а зараз більше і більше і виходить, що я викидаю гроші в нікуди. На сьогодні борг становить 42000 і в цьому місяці я не буду вже вносити обов'язковий поатіж.
Є кілька питань:
- чи телефонує моно родичам чи на роботу?
- чи можна з ними домовитися на якихось адекватних умовах чи лише суд?
- як швидко подають до суду?
- після закриття кредиту через реструктуризацію чи суд я зможу дальше користуватися банком чи вони розривають договір?