Щоденник Хочу вилізти з болота

• Автор теми Автор теми Taya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 334

Taya

Форумчанин
Дописи
24
Реакції
7
Бали
848
Taya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт , хотіла з кимось поділитися ,бо вже дах їде . В 19 році по дурі набралася МФО , втратила роботу через це. І був час довгого ігнору МФО , якісь продали на колекторські компанії , було відкрито три впровадження , дякую Сергію Калініну допоміг швидко закрити. Але тепер хочу їх закрити, а сама допетрити не можу як це все . Можливо якщо через убкі переглядати тіло кредиту і погашати , але ж я буду залишатися боржником все одно . Можливо хтось знає як правильно все зробити? Та має змогу підказати , буду рада

Всім привіт , хотіла з кимось поділитися ,бо вже дах їде . В 19 році по дурі набралася МФО , втратила роботу через це. І був час довгого ігнору МФО , якісь продали на колекторські компанії , було відкрито три впровадження , дякую Сергію Калініну допоміг швидко закрити. Але тепер хочу щоб хтось підказав, як же їх позакривати. Як вийти щоб як всі закрити за тіло кредита
А что у вас за МФО?

Трохи підтягнула , деякі вже оплатила , але залишилися не великі по півтори , три тисячі в убкі.
Не щодавно було судове з кредит-капітал. Нажаль програли і така цікава річ як тільки внесла оплату по судовому вони швиденько знайшли кредит по займер (навіть такого і незнаю) і вже подали нове діло до суду .
Я в шоці повному. Трохи всього навалилося до загальної картини в нашій країні і якось вже геть моторошно стає.
Всі заспокоюють, а самій хочеться аж на стіну лізти, як тільки сама залишаюся , то і лізе всяка дурня в голову.
Розумію ,що сама винна , але трішки не розумію звідки вони малюють ті суми , бо по убкі навіть і не находжу відповідних, якось так

Всі заспокоюють, а самій хочеться аж на стіну лізти, як тільки сама залишаюся , то і лізе всяка дурня в голову.
А мы тут с юмором многие подходим к долгам :) И как-то проще живется

А мы тут с юмором многие подходим к долгам :) И как-то проще живется
Буду намагатися той гумор собі повернути назад , дякую за підтримку

Їхати в гості? Кажіть адресу:)
Я боюся , що в таку прикордонну глуш наврядчи хтось сам захоче їхати, але дякую за підтримку , буду знати кого кликати на чай )))

Назад
Угорі