Хочу узнать за компанию Zvilnymo.com

То напишете нам свій.
Поетапно.
Нам справді цікаво.
Бо зараз це лишень одні балачки і виглядає як заказна писанина компанією.
Так от і пишу, а ви налетіли всі зразу "заказуха , заказуха"
Поки що зібрала документи список яких вони мені надали (нічого складного, все можна зібрати онлайн не виходячи з дому) вже з понеділка буде подача до суду. Далі відпишусь шо воно да як. Пока виглядає наче все норм.

Так от і пишу, а ви налетіли всі зразу "заказуха , заказуха"
Хто :rolleyes:
Я здається коректно вам написав і виклав чітко своє бачення.
Де тут "налетіли"...
Те що інші форумчане з "недовірою" відносяться - має під собою підгрунтя.
Поки що зібрала документи список яких вони мені надали (нічого складного, все можна зібрати онлайн не виходячи з дому) вже з понеділка буде подача до суду. Далі відпишусь шо воно да як. Пока виглядає наче все норм.
Окей.

Та мені пишуть то я й відписую
Я не к тому.
Просто интересно, сколько ещё ваша контора создаст мультиаккаунтов?
Но это риторический вопрос. Вы , конечно же, не знаете, что за контора и не знаете, что такое мультиаккаунт

Я не к тому.
Просто интересно, сколько ещё ваша контора создаст мультиаккаунтов?
Но это риторический вопрос. Вы , конечно же, не знаете, что за контора и не знаете, что такое мультиаккаунт
А то ви все думаєте що я рекламую їхню компанію? Чи вам тупо цікаво скільки я тут буду писати? Буду писати пока співпрацюватиму з Звільнимо. А там або пан або пропав.

Ірина.4020, я вам очень не верю.
Все аккаунты, которые регистрировались от данной шараги, пишут +-одинаково, одинакового размера аватарки ставят и так далее. Так что вероятность, что вы просто хотите "делиться опытом" о сотрудничестве с данной "организацией", близится к нулю.
Спасибо за внимание, отвечать не нужно.

Ірина.4020, я вам очень не верю.
Все аккаунты, которые регистрировались от данной шараги, пишут +-одинаково, одинакового размера аватарки ставят и так далее. Так что вероятность, что вы просто хотите "делиться опытом" о сотрудничестве с данной "организацией", близится к нулю.
Спасибо за внимание, отвечать не нужно.
У мене принаймні моє фото, а не оса😧 не цікаво то не читайте надалі мій досвід, або заблокуйте щоб не бачити від мене дописів.

Цікаво ,а чому Ви вирішили розповідати тут про свій досвід з ними ,невже більше не має де написати гарний відгук про звільнемо ?
Ти не бачиш що твій візаві вже заблокований?

Все аккаунты, которые регистрировались от данной шараги, пишут +-одинаково, одинакового размера аватарки ставят и так далее.
та да, хоч би щось нове придумали, так би мовити влились в колектив, написали б різних темах, а то так зі старту лупить той самий скрипт "а де докази що звільним погана кантора??", мабуть за тих 200 грн не хочеться особо напрягатись

В этот раз барышня быстро сдалась и послала всех в сра.ку🤷
Ждём более стрессоустойчивого клерка
Я канєшно ізвіняюсь🙄
Це ж яке жо нада мать шоби всі влізли 🙄🤭
Ладна,но єслі шо зовіть)🙄😉

Ну я наприклад не бачила за цей рік що хтось написав тут свій досвід як все проходить і так дальше, якщо вам не цікаво то просто проігноруйте моє повідомлення і все.

Ну то якось не дуже дружно написано "А навіщо ви тут це пишете?" Вам не цікаво, можливо комусь хто шукає теж вихід з гавняної ситуації буде корисно. Як мінімум в ході цієї процедури і співпраці з ЮК "Звільнимо" надам якісь докази позитивного, або ж негативного досвіду.
Правильно

Назад
Угорі