Хочу узнать за компанию Zvilnymo.com

Я зараз в процесі підготовки до банкрутства з ЮК "Звільнимо", дійсно немає ніяких підтверджень що вони щось роблять не так. Тому я пробую. Поділюсь з вами кінцевим результатом, та думаю все буде ок і я успішно разом з ними пройду процедуру банкрутства. На секундочку зараз листопад 2024 рік. Побажайте мені успіху😊

Я зараз в процесі підготовки до банкрутства з ЮК "Звільнимо", дійсно немає ніяких підтверджень що вони щось роблять не так. Тому я пробую. Поділюсь з вами кінцевим результатом, та думаю все буде ок і я успішно разом з ними пройду процедуру банкрутства. На секундочку зараз листопад 2024 рік. Побажайте мені успіху😊
А навіщо тут це пишете?
Проходьте,якщо це правда,що будете проходити.

Обычное дело.
Выкидываются в отзывы сейчас))
Чому саме ви так проти цієї компанії? Є хоч один доказ того що вони не виконали свою роботу, обманули, пропали і так дальше??? Вони вже скільки років працюють думаю якби шось було не то їх би прикрили давно, ні?
А навіщо тут це пишете?
Проходьте,якщо це правда,що будете проходити.
Як мінімум для того щоб знайти людей в яких схожа ситуація, можливо комусь (не вам) буде цікаво як це все відбувається в 2024 році,а не в 2019-2020

Мені цікава ціль Вашого допису. І чому не мені. Відповідь не чітка
Ви тему розмови бачите? Бачите! Вона відкрита вами? Ні! То чого я маю писати вам? Я ж не в особисті повідомлення вам пишу.

Ви тему розмови бачите? Бачите! Вона відкрита вами? Ні! То чого я маю писати вам? Я ж не в особисті повідомлення вам пишу.
Не нервуйте. На форумі зазвичай дружне спілкування і на питання відповідають один одному.

те саме що і інші до вас, все по одному шаблону
Ну я наприклад не бачила за цей рік що хтось написав тут свій досвід як все проходить і так дальше, якщо вам не цікаво то просто проігноруйте моє повідомлення і все.
Не нервуйте. На форумі зазвичай дружне 17спілкування і на питання відповідають один одному.
Ну то якось не дуже дружно написано "А навіщо ви тут це пишете?" Вам не цікаво, можливо комусь хто шукає теж вихід з гавняної ситуації буде корисно. Як мінімум в ході цієї процедури і співпраці з ЮК "Звільнимо" надам якісь докази позитивного, або ж негативного досвіду.

Саме особисті повідомлення для спілкування з кимсь одним, а якщо пишете,так сказать,на публіку,то питання можуть задавати всі хто хочуть і свої думки у відповідь висловлювати теж....

Саме особисті повідомлення для спілкування з кимсь одним, а якщо пишете,так сказать,на публіку,то питання можуть задавати всі хто хочуть і свої думки у відповідь висловлювати теж....
Ну от я ж вам зразу і відповіла, в чому проблема?
Paraskoviya, ви спитали навіщо, я вам відповіла

Вкладення

• Screenshot_20241112_155010_Chrome.webp
    Screenshot_20241112_155010_Chrome.webp
    42.7 Кб · Перегляди: 106
Ладно,чому "не вам" пропустим.
Яка різниця в роботі компанії в 2019,20 роках в порівнянні з 24 роком?
Та змін багато, система спрощена у військовий час. Незнаю яка різниця саме зараз саме в цій компанії, але іду з їхнім супроводом на процедуру банкрутства, то згодом взнаю.

Ну я наприклад не бачила за цей рік що хтось написав тут свій досвід
То напишете нам свій.
Поетапно.
Нам справді цікаво.
Бо зараз це лишень одні балачки і виглядає як заказна писанина компанією.

Назад
Угорі