Хочу розвестися. Як наважиться?

• Автор теми Автор теми Yulja
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 187
  • Перегляди Перегляди 5K
Вот,вот.....це саме важко......
Бо не за себе думаю....що буде з малою?

Я не за себе переживаю....я то фігня....як з малою бути???як?????а школа?друзі інше місто....як вона буде...вона ж ще маленька
Я когда тоже хотела уйти от мужа боялась что будет с моим ребенком. Потом при очередном скандале дочь сама попросилась уйти от папы. Мы вывезли вещи на следующий день. Но у меня ситуация была интересней я живу в маленьком поселочке где все друг друга знают... Переехали мы к маме в соседний дом... Потом познакомилась с братом подруги, сначала дочь в нем нашла себе друга, потом папу, через время мне мужа! Живем все вместе у мамы, бывший через дом. Не видимся и не общаемся. И я ни секунды не пожалела что ушла!!!! Ни разу. Не сомневайтесь если жизни нет! Поверьте я на своем примере могу сказать что ваш ребенок с пьющим папой и несчастной мамой тоже несчастен. Уходите если хотите и обязательно все будет хорошо.

0pus, вижу. За год три раза. Работа, болезни у малой и карантин. Перед этим и забирал на пару недель.

Просто крик душі.......
Навіть незнаю з чого почати....просто незнаю....
Прожити з чоловіком 12 років,я незнаю.....просто незнаю,неможу....не реально неможу..........
Я хочу розвестися.....як наважиться,як?????????
За 12 років життя з абюзивним алкоголіком формується важка біохімічна залежність від таких стосунків.Тому,хто пише тут,що візьміть і розведіться,хочу написати- повірте,з таких стосунків дуже важко вийти.За 12 років ти сама себе втрачаєш,не розумієш,чого хочеш від життя,попадаєш в кредитну кабалу,переповнена страхами і почуттям вини...Сама в такій історії( Але останні декілька місяців читаю інформацію про вихід з таких стосунків і в мозку дійсно відбуваються зміни сприйняття,на деякі речі реально по-іншому можна подивитись.Просто поставте себе зараз на перше місце,маєте викарабкуватись і відновитись.Все буде добре! Скільки жінок тут написали,що змогли!І ви теж зможете!

За 12 років життя з абюзивним алкоголіком формується важка біохімічна залежність від таких стосунків.Тому,хто пише тут,що візьміть і розведіться,хочу написати- повірте,з таких стосунків дуже важко вийти.За 12 років ти сама себе втрачаєш,не розумієш,чого хочеш від життя,попадаєш в кредитну кабалу,переповнена страхами і почуттям вини...Сама в такій історії( Але останні декілька місяців читаю інформацію про вихід з таких стосунків і в мозку дійсно відбуваються зміни сприйняття,на деякі речі реально по-іншому можна подивитись.Просто поставте себе зараз на перше місце,маєте викарабкуватись і відновитись.Все буде добре! Скільки жінок тут написали,що змогли!І ви теж зможете!
Дуже сподіваюся на це.... дуже.

Дуже сподіваюся на це.... дуже.
Якщо не можете відразу прийняти рішення, почніть поступово.Для початку просто усвідомте,що він НІКОЛИ не зміниться.Ви готові тратити ще 20 років на таке життя?Кормити його собою?Такі стосунки, окрім розшатаної психіки, низької самооцінки, призводять і до важких хвороб на такому підгрунті. А тепер подумайте про свою дитину. В майбутньому вона теж може повторювати вашу модель сімї. Щаслива мама-щаслива дитина)

Якщо не можете відразу прийняти рішення, почніть поступово.Для початку просто усвідомте,що він НІКОЛИ не зміниться.Ви готові тратити ще 20 років на таке життя?Кормити його собою?Такі стосунки, окрім розшатаної психіки, низької самооцінки, призводять і до важких хвороб на такому підгрунті. А тепер подумайте про свою дитину. В майбутньому вона теж може повторювати вашу модель сімї. Щаслива мама-щаслива дитина)
А папа должен быть не счастлив?((
Некоторые папы с детьми получше мам будут... Что за дискриминация?)

Вы правы на все ?!
Ни капельки не жалею что развелась!!!
А начав новые прекрасные отношения,поняла ,что могу любить и быть любимой!!!Я нашла своё!!!!А детям я всегда говорю что если счастлива мама то счастливы дети!!!)

А что плохого вам сделали алкоголики?)
Я вот например тоже алкашня...
Вам ничего плохого не сделал!)

Вы правы на все ?!
Ни капельки не жалею что развелась!!!
А начав новые прекрасные отношения,поняла ,что могу любить и быть любимой!!!Я нашла своё!!!!А детям я всегда говорю что если счастлива мама то счастливы дети!!!)
Вы просто нашли детям нового хорошего Папу!)))

Yulja, хотите можем голосом поговорить?
А мне можно поговорить голосом?)))
Інколи пасивний алкоголізм морально вбиває ще більше..(
Ну пьет себе человек и что?
Чём может убивать то что человек пьет?
А вы вообще не пьёте?(

А вы вообще не пьёте?(
Вы хотите со мной поговорить голосом? А оно вам нужно?)))))

Вы просто нашли детям нового хорошего Папу!)))
Я не нашла им папу,я нашла им хорошего друга!Ведь папа у них есть и я не запрещаю видеться им,это ж их отец!
А себе я нашла поддержку и опору,и просто счастье рядом быть и жить!!!

А вы вообще не пьёте?(
я можу вживати алкоголь,але рідко)
Вбиває,коли людина заміняє всіх алкоголем)
Але страшно не те, що вживає, а те, що втрачається багато людського

Назад
Угорі