Хочу підтримати всіх,хто цього потребує (моя історія)

• Автор теми Автор теми Anna85
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 111
  • Перегляди Перегляди 9K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Невже можна взагалі неплатити?Відстануть ?
:sarcastic: :sarcastic: конечно можно. таких людей миллион. они же дают кому попало эти кредиты по всей Украине не особо проверяя есть ли у человека работа или он врет..представьте сколько невозвратов у них по всей стране.

[QUOTE = "Карелія, post: 388279, member: 1351"]
: Sarcastic: : Sarcastic: звичайно можна. таких людей мільйон. вони ж дають кому попало ці кредити по всій Україні не особливо перевіряючи чи є у людини робота або він врет..представьте скільки неповернень у них по всій країні.
[/ QUOTE]
А їх терор колись закінчиться?Чіпають зовсім чужих людей.

: Sarcastic: : Sarcastic: звичайно можна. таких людей мільйон. вони ж дають кому попало ці кредити по всій Україні не особливо перевіряючи чи є у людини робота або він врет..представьте скільки неповернень у них по всій країні.
[/ QUOTE]
а вам какое дело до чужих людей?))) главное чтобы родных не трогали

[QUOTE = "Карелія, post: 388308, member: 1351"]
а вам яке діло до чужих людей?))) головне щоб рідних не чіпали
[/ QUOTE]
Так рідних в першу чергу і як себе поводити?

[QUOTE = "Карелія, post: 388308, member: 1351"]
а вам яке діло до чужих людей?))) головне щоб рідних не чіпали
[/ QUOTE]
Так рідних в першу чергу і як себе поводити?
вы же говорили что чужих))) ну да, родню будуттрогать некоторое время, потом отстанут

[/ QUOTE]
А вам какое дело до чужих людей, это не ваша вина. Мне лично все равно. Вы не виноваты в том, что они звонят чужим людям. А эти люди формируют вам чувство вины. Если будете оправдываться перед этими людьми - будут к вам приходить и приходить с претензиями. Для людей - ничего не знаю, ничего не брала. Если вам кто-то звонит - то вы сами и разбирайтесь, я тут ни при чем. Пусть доказывают договорами соседям с печатями и подписями, что вы что-то брали. И не вздумайте оправдываться перед чужими людьми - они того не стоят и перед вами вряд ли бы так оправдывались, ибо принцип - моя хата с краю..

[QUOTE = "Карелія, post: 388314, member: 1351"]
ви ж говорили що чужих))) ну да, рідню будуттрогать деякий час, потім відстануть
[/ QUOTE]
Дзвінки були давно,протермінування в районі місяця,от фотоколажі пішли одночасно і рідні і чужим людям,рідні то якось можна пояснити хоча теж важкувато а чужим?Чужі це рідня подруги контакти якої я вказувала їх я незнаю,сьогодні прийшли фотоколажі на них,як з цим бути?

[QUOTE = "Карелія, post: 388314, member: 1351"]
ви ж говорили що чужих))) ну да, рідню будуттрогать деякий час, потім відстануть
[/ QUOTE]
Дзвінки були давно,протермінування в районі місяця,от фотоколажі пішли одночасно і рідні і чужим людям,рідні то якось можна пояснити хоча теж важкувато а чужим?Чужі це рідня подруги контакти якої я вказувала їх я незнаю,сьогодні прийшли фотоколажі на них,як з цим бути?
А чужим ничего не нужно объяснять также как и коллекторам, ибо раз чужие спрашивают значит дэбилы. Отбросьте это СССР - кое чувство вины перед чужими людьми. Чужие люди голодному рубля не кинут на улице, только за свою задницу пекутся, а вы вот им должны еще что-то объяснять

А чужим ничего не нужно объяснять также как и коллекторам, ибо раз чужие спрашивают значит дэбилы. Отбросьте это СССР - кое чувство вины перед чужими людьми. Чужие люди голодному рубля не кинут на улице, только за свою задницу пекутся, а вы вот им должны еще что-то объяснять
Це я зрозуміла дякую,а нарахунок цих гидких фото,з ними як боротися?

Це я зрозуміла дякую,а нарахунок цих гидких фото,з ними як боротися?
Смена вайбера, без оповещения автоматического прежних контактов. Кого посчитаете нужным- того оповестите, что номер сменили. И не советую близким друзьям и соседям светить свой вайбер, ибо эти полицаи от придуманного страха выложат его каллам))

[QUOTE = "Карелія, post: 388359, member: 1351"]
ніяк. вже що сталося щось трапилося. ви вже не виправите. продовжуйте морозиться, згодом відстануть
[/ QUOTE]
Дякую!!!

Ось і молодець,що висказалась))))))
Молодець ,що ти така мужня.
Твої слова справжні....
І Дай Боже,щоб хоч один новачок дослухався)))))))
За тебе радію)))))
Обнімашкі))))
Мои родители, как услышали, то только гадостей наговорили. Мама спустя время отошла. А папа... Как мягче сказать?! Видеть меня не хочет.

Ви молодець!) Тут напевно у більшості такі ситуації. І ви праві життя завжди показує хто є хто... Мене підтримали чесно скажу ті родичі, хто роками паплюжив і засуджував, от то було неочікувано, навіть допомогли один з кредитів закрити. Думала що як розкажу коханому про мфо то він кине мене, бо останнім часом і так було багато сварок, але знаєте ні, не кинув, спочатку вислухав, запитав лиш чому раніше не розповіла, сказала шо стидно було, поржав каже ну вітаю манюня ти л0х року)) а потім стали вдвох по троху розбиратись. Ви абсолютно праві головне не мовчати, а переступити і розказати і чим раніше то зробити, тим легше буде справитись. Зараз життя трохи налагоджується, впевнена, що у всіх все буде добре. Неодмінно. Нехай усі будуть щасливими, а мфчмошники хай повсираються, шо у нас всіх все добре! ???????

Мои родители, как услышали, то только гадостей наговорили. Мама спустя время отошла. А папа... Как мягче сказать?! Видеть меня не хочет.
Це тимчасово. Ну,3-6м. Так важко,але не смертельно. Змініть сімки батькам тим більше новорічні акції.......,замовте а/с на пошті.
Все зміниться,але від Вас залежить багато чого!!!!
Удачкі та терпіння.
Звертайтесь)))))

То пройде з часом, повірте, мій тато теж зпочатку, м'яко кажучи був невзахваті і злився на мене, але з часом зрозумів і підтримав, лиш просив більше не робити дурниць, радитись зним і не закриватися в собі

Читаю и понимаю, сколько людей проходит через эти трудности. Я только в начале пути. Первая просрочка еще даже не наступила. Но благодаря форуму и всем участникам уже готовлюсь...

[QUOTE = "Тата2015, post: 388389, member: 7996"]
Мої батьки, як почули, то тільки гидот наговорили. Мама через час відійшла. А тато ... Як м'якше сказати ?! Бачити мене не хоче.
[/ QUOTE]
Шода що в вас так вийшло мої мене ніби зрозуміли,ну принаймі не засудили лишень запитали чому я так довго все в собі тримала.
[QUOTE = "Оля-ля, post: 388404, member: 8852"]
Читаю і розумію, скільки людей проходить через ці труднощі. Я тільки на початку шляху. Перша прострочення ще навіть не наступила. Але завдяки форуму і всім учасникам вже готуюся ...
[/ QUOTE]
набирайтеся терпіння,разом з цим форумом я думаю ми впораємось адже в цю кабалу ми влізли не від хорошого,забезпеченого,життя.

То пройде з часом, повірте, мій тато теж зпочатку, м'яко кажучи був невзахваті і злився на мене, але з часом зрозумів і підтримав, лиш просив більше не робити дурниць, радитись зним і не закриватися в собі
Мой наговорил много плохого. Я недавно после операции. Я объяснила родителям, что деньги ушли на больницу. Мама все поняла. А папа все 24 года меня не понимал, и не поймет уже. Сегодня я услышала очень плохие слова от него...

коли тільки починаються просрочки ,життя стає як в тумані, я теж отримала підтримку від рідних хоча і не очікувала, але перед цим я з ними попрощалась в прощальній записці напилась таблеток, і про що я думала маю чоловіка 2 діток і хотіла через ці мфо підти з світу((((
А в мене йде накатами, чоловік хоче всі іх закрити з отими бешеними відсотками, щоб більше не дзвонили. Живемо в невеликому містечку, боіться, що доберуться до всіх. Та ще й роботу цікаву для себе обрала. З одного боку піти, і не триматись за ті 6 тис грн, бо не зрозуміють там. Хоча дані нового місця не давала. І що робити не знаю. Теж схудла, очі закриваються від моральноі втоми. Цілими днями по 50 пропущених, які ж тільки су...просрочки невеликі, але вже встигли понараховувати по 2, 3 тис грн. На уступки не ідуть посписувати штрафи. Що робити, чи можна домовитись з Укпозика, Дінеро, кредиткаса, є-гроші, быстрозайм про закриття тіла?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі