Highlander
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1068
- Реакції
- 1756
- Бали
- 6480
Highlander не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Якщо є можливість виїхати і ви хочете спробувати - то виїзжайте.
Не слухайте те що кажуть - все одно у них сві досвід, своє ставлення до цього - і однозначної відповіді на ваше питання не буде.
Якщо звичайно людина працює - то у неї все буде.
А якщо приїхав, наслухавшись про високі зарплати та водиш носом, коли пропонують менш високу зарплату - то звичайно ж там погано. Бо відразу ж мільйони не платять. А ще виявляється, що податки треба сплачувати. І взагалі, все у життя не безкоштовне. Більш негативного досвіду саме із за того, що народ їде за халявою. А працювати ніхто не хоче)
Не слухайте те що кажуть - все одно у них сві досвід, своє ставлення до цього - і однозначної відповіді на ваше питання не буде.
Якщо звичайно людина працює - то у неї все буде.
А якщо приїхав, наслухавшись про високі зарплати та водиш носом, коли пропонують менш високу зарплату - то звичайно ж там погано. Бо відразу ж мільйони не платять. А ще виявляється, що податки треба сплачувати. І взагалі, все у життя не безкоштовне. Більш негативного досвіду саме із за того, що народ їде за халявою. А працювати ніхто не хоче)
)
. От я подивився її і згадав про форум
. З одного боку - ситуація макроекономічна у країні, з іншого - мікроекономічна у родині. Доходи зменшуються, а ціни ростуть. От ми з дружиною і вирішили податися на канадську візу CUAET. Частина знайомих каже, що це правильне рішення - можна знайти краще життя. Інша частина - нема там нічого хорошого, втратите те що тут зараз є, залишитеся на розбитому кориті. Звісно, тут є хоч якась робота, рідна домівка, своя мова і т.д. Але є ще бажання спробувати НОВЕ життя. Я розумію, що через МФО я втратив кілька років життя (у фінансовому плані) і ніби відкотив трохи назад у часі себе та родину.
(хоч і непридатний, з виключенням з військового обліку). Видали таке як і усім мобілізаційне розпорядження з вписаними ПІБ та датою народження, але без числа і дати прибуття до РТЦ СК (підпис воєнкома і печать присутні).
).