MFO_kak_u_vseh
Форумчанин
- Дописи
- 151
- Реакції
- 174
- Бали
- 5125
MFO_kak_u_vseh не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мирного неба, дорогі форумчани!
Давно не писав бо трохи відійшов від форуму, який у свій час допоміг вилізти з багатьох халеп (тут щиро розкаююся
)
Чому сьогодні згадав про вас - на мейл прийшов лист про безкоштовну 1раз/рік можливість перевірити свою кредитну історію
. От я подивився її і згадав про форум
34 відкритих/реструктуризованих/проданих кредитів (а почалося все прострочення 2018 року)
За цей час майже 10 вн, кілька судів, а також усі супутні трабли, які вони вміють влаштувати. Звісно, повний мороз до "звонилок", реагування лише на офіційні документи, моніторинг реєстрів.
Якось час іде, робота день за днем. Але потрохи починаю розуміти, що я ніякого гарного майбутнього для свого сина (він ровесник моїх боргів) тут не бачу
. З одного боку - ситуація макроекономічна у країні, з іншого - мікроекономічна у родині. Доходи зменшуються, а ціни ростуть. От ми з дружиною і вирішили податися на канадську візу CUAET. Частина знайомих каже, що це правильне рішення - можна знайти краще життя. Інша частина - нема там нічого хорошого, втратите те що тут зараз є, залишитеся на розбитому кориті. Звісно, тут є хоч якась робота, рідна домівка, своя мова і т.д. Але є ще бажання спробувати НОВЕ життя. Я розумію, що через МФО я втратив кілька років життя (у фінансовому плані) і ніби відкотив трохи назад у часі себе та родину.
Цікавою буде ваша думка щодо цього. Чи ви б ризикнули почати все з чистого листа у 35?
Давно не писав бо трохи відійшов від форуму, який у свій час допоміг вилізти з багатьох халеп (тут щиро розкаююся
)Чому сьогодні згадав про вас - на мейл прийшов лист про безкоштовну 1раз/рік можливість перевірити свою кредитну історію
. От я подивився її і згадав про форум
34 відкритих/реструктуризованих/проданих кредитів (а почалося все прострочення 2018 року)
За цей час майже 10 вн, кілька судів, а також усі супутні трабли, які вони вміють влаштувати. Звісно, повний мороз до "звонилок", реагування лише на офіційні документи, моніторинг реєстрів.
Якось час іде, робота день за днем. Але потрохи починаю розуміти, що я ніякого гарного майбутнього для свого сина (він ровесник моїх боргів) тут не бачу
. З одного боку - ситуація макроекономічна у країні, з іншого - мікроекономічна у родині. Доходи зменшуються, а ціни ростуть. От ми з дружиною і вирішили податися на канадську візу CUAET. Частина знайомих каже, що це правильне рішення - можна знайти краще життя. Інша частина - нема там нічого хорошого, втратите те що тут зараз є, залишитеся на розбитому кориті. Звісно, тут є хоч якась робота, рідна домівка, своя мова і т.д. Але є ще бажання спробувати НОВЕ життя. Я розумію, що через МФО я втратив кілька років життя (у фінансовому плані) і ніби відкотив трохи назад у часі себе та родину.Цікавою буде ваша думка щодо цього. Чи ви б ризикнули почати все з чистого листа у 35?