Хочу домовитись з Кредит Капітал на погашення боргу з лояльними умовами. Чи реально це?

• Автор теми Автор теми LerokLer
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 70
  • Перегляди Перегляди 9K
В мене мамі надсилали смс. Але зараз з ними можна домовитись за тіло, а частіше самі пропонують. Я в них закрила 3 шараги за тіло.
Скажіть будь-ласка вже пройшов час, все нормально, вони нічого не вимагають, і чи давали Вам гарантійний лист, боюся їм платити?

Сама написала на пошту спочатку не зотіли написала на іншу пошту погодили зразу
Така ж ситуація, пишу готова за тіло сказали всю суму розібють тільки . В них дві пошти? Не підкажите які саме?

На таку і писала.
Я чекаю відповіді від них
Я писав на цю пошту [email protected] , але результату це не дало, запропонували 3 тіла розбити на 9 місяців, були послані далеко
В мене вони навіть на тіло не погоджуються

Мілоан продав їм кредит 7000грн (вже 8100) і Єва кеш набігло 3400грн з 1400грн.Прислали листа,що потрібно закрити до 24.02.Я такої суми немала і незакрила.Пишу їм про реструктуризацію на невеликі частини.Хто так робив?Як думаєте погодяться?Коли чекати відповіді?Нехочу,щоб до рідних дзвонили.Порадьте,будь ласка
Вже як неділі дві мені висить пропозиція закрити за тіло теж 7000, сталася така пропозиція щедра після 7 місяців тотального ігнору ! Всім хто читає цей коментар я наголошую , єдиний реальний спосіб добитися лояльних пропозицій це тотальне ігнорування , якщо будете відповідати а тим паче показувати емоції та аргументувати неспроможністью погасити їх шалені відсотки це рівносильно зеленому ліхтарю на світлофорі для колекторів ! Допоки буде змога якось спілкуватись та давити на боржника вони будуть це робити , лише у випадку якщо вони усвідомлять що з вас стягнути нічого не вийде а залякування не приносять користі від слова зовсім ! Тільки в такому випадку буде лояльна пропозиція . Сам я вліз у це лайно ще у 2023 тобто всі мої договори свіжі , і зміг за допомогою форуму зменшити кількість позик з 23 до 6!

Ви одним платежем закривали?
Так, одним.
Скажіть будь-ласка вже пройшов час, все нормально, вони нічого не вимагають, і чи давали Вам гарантійний лист, боюся їм платити?
Гарантійний лист якщо не вони надають, то шарага в котрій ви брали. Коли мені надавали то вирішували все через шарагу.

Вже як неділі дві мені висить пропозиція закрити за тіло теж 7000, сталася така пропозиція щедра після 7 місяців тотального ігнору ! Всім хто читає цей коментар я наголошую , єдиний реальний спосіб добитися лояльних пропозицій це тотальне ігнорування , якщо будете відповідати а тим паче показувати емоції та аргументувати неспроможністью погасити їх шалені відсотки це рівносильно зеленому ліхтарю на світлофорі для колекторів ! Допоки буде змога якось спілкуватись та давити на боржника вони будуть це робити , лише у випадку якщо вони усвідомлять що з вас стягнути нічого не вийде а залякування не приносять користі від слова зовсім ! Тільки в такому випадку буде лояльна пропозиція . Сам я вліз у це лайно ще у 2023 тобто всі мої договори свіжі , і зміг за допомогою форуму зменшити кількість позик з 23 до 6!
І через скільки днів у них була пропозиція за тіло ?

У меня Аванс продал им договор, два раза написала им на почту, через неделю ответили и разбили на 7 платежей по 2206. Сегодня Старфин им же продал, надеюсь, как выплачу этот, смогу договориться за второй договор.

У меня Аванс продал им договор, два раза написала им на почту, через неделю ответили и разбили на 7 платежей по 2206. Сегодня Старфин им же продал, надеюсь, как выплачу этот, смогу договориться за второй договор.
Договорились за тело ?

Анонимный французский фарс "Адвокат Патлен" (между 1464-1469):

Я басню вспомнила о том,
Как на сосну ворона села
И, в клюве сыр держа, хотела
Поесть. А под сосной лисица
Решила сыром поживиться
И говорит, хвостом виляя:
«Какая птица неземная!
Какой у вас прелестный вид,
Какие глазки, говорит,
Какие перышки, носок!
Небось красив и голосок?
Вы б спели!» Старая дуреха
Не заподозрила подвоха,
От радости дыханье сперло,
Она во все воронье горло
Закаркала, забыв о сыре.
Сыр выпал, и лисе-проныре
Достался лакомый кусок.

С проданным от Аванса - договорилась, вот выплачу его, буду пытаться договориться за договор от Старфин
Это отлично) через сколько получилось договорится ? И доставили ли третих лиц или Вас?

Мені зараз пропонують за тіло 6к закрити. Якщо до них дойде черга і пропозиція буде актуальна-закрию. Через рік запропонували,до того пару місяців дзвінків,роботів, погроз на почту ВП і судом і затихли на пів року десь. Так що в їх випадку тотальний ігнор дійсно кращий варіант.

Назад
Угорі