Хочу домовитись з Кредит Капітал на погашення боргу з лояльними умовами. Чи реально це?

• Автор теми Автор теми LerokLer
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 70
  • Перегляди Перегляди 9K
Зараз майже всі такі милі))
написи чинити не можуть, а в суд довго..

В мене немає в ЄГроші.Але багато про них чула і читала.Вони реально кончені?

Я Милоан закрыл по реструктуризации, сам написал им на почту о просьбе. Закрыл и забыл. Сейчас они снова предлагают свои кредиты

Хтось закривав меньше тіла? Тіло 20, хочуть 20, пролонгації було виплачено 45 тис. Коли не було пролонгації, мабуть мґпогодиламя, але стільки переплатила..... Закрила мілоан рік тому за тіло, все ок. Там і сума маленька і пролонгацій не було.

Хтось закривав меньше тіла? Тіло 20, хочуть 20, пролонгації було виплачено 45 тис. Коли не було пролонгації, мабуть мґпогодиламя, але стільки переплатила..... Закрила мілоан рік тому за тіло, все ок. Там і сума маленька і пролонгацій не було.
напишіть на пошту спробуйте або напишіть в нбу

Дбайте впершу чергу за себе.А не за

Кредит Капітал.​

Щойно відписали,що згідні.Я їм написала суму,яку зможу оплачувати.Чекаю відповіді
Підкажіть, будь ласка, що їм писали
Сама написала на пошту спочатку не зотіли написала на іншу пошту погодили зразу
Підкажіть, будь ласка, що їм писали та на яку пошту відповіли

Підкажіть, будь ласка, що їм писали

Підкажіть, будь ласка, що їм писали та на яку пошту відповіли
Пошта у них є на сайті.Написала,що немаю можливості платити повністю ,а можу кожного місяця потроху скидати

Прийшло три смс з різними сумами і списанням. До цього часу кредити старі закриті, новим просрочка до двох місяців. Може таке бути що вже оці нові займи що я маю продали їм. І вони готові списати відсотки? Суми пишуть 17650 закрийте за 6800, 12458 закрийте за 5400 , а третій не пам'ятаю , смс видалила.

Назад
Угорі