Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А що там,що всі так ломанулись?)?KF.UA не заходит в личный кабинет.
У многих так?
Ну зараз багато хто з МФО дають дуже вигідні умови для закриття.Хто має змогу,чого б і ні)))Ага дуже цікаво? Щось усі заходять? Мабуть якісь акції??)))
Если хотите решить с ними вопрос,напишите им на электронку.KF.UA не заходит в личный кабинет.
У многих так?
Спасибо)Если хотите решить с ними вопрос,напишите им на электронку.
Или попробуйте позвонить им на гар.линию.
Как начисляют посмотреть.А що там,що всі так ломанулись?)?
Тю?Я думала шото роздають.)Спасибо)
Как начисляют посмотреть.
Юридична особа-форза, а бренд- кф.юаНаписал на эл.почту [email protected], а ответила компания Форза. Это что - одно и тоже?
З ними можна за тілоВ день війни прилетіло Вп в реєстрі від Кф.юа.Документів не отримала до цього часу,мабуть гуляють десь.Хоча тіло 7тис +,хочуть 12тис+.
Адвоката и сносить это дело.В день війни прилетіло Вп в реєстрі від Кф.юа.Документів не отримала до цього часу,мабуть гуляють десь.Хоча тіло 7тис +,хочуть 12тис+.
ТакЗ ними можна за тіло
Во время военного положения продали?Меня продали или отдали с диджи финанс. Те только сообщениями закидывали, что я им что-то должен заплатить. Даже не помню какие там хотелки
До ВоенногоВо время военного положения продали?
Пропонують писати заяву від руки на сплату за тіло і скинути їм на пошту сфотографувавши,для чого вони це так хочуть?)є якісь домисли у вас друзі?)
Таке я вперше чую...Знаю що деякі МФО видавали кошти,коли написати :,,Я беру...,,Пропонують писати заяву від руки на сплату за тіло і скинути їм на пошту сфотографувавши,для чого вони це так хочуть?)є якісь домисли у вас друзі?)
може так роблять для того, щоб списати решта?Пропонують писати заяву від руки на сплату за тіло і скинути їм на пошту сфотографувавши,для чого вони це так хочуть?)є якісь домисли у вас друзі?)