КФ +> Кредит Капітал Моя історія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Походу не буду я Вам (форумчани) писати, як на мене верифікатор не зовсім адекватний(чисто моя думка, зізвонитись не хоче, шифрується, не можу йому довіряти я параноїк)! Прошу Адміна надіслати будь-який зворотній звязок! Адміну готовий надати пруфи і все пояснити для верифікації. Якщо когось образив прошу вибачення - все вище сказане тільки моя думка!

Я їх не збираю. Просто учора перечитайте мою переписку мені задало питання багото форумчан і я не знав як сьогодні із кожним зв'язатись тому і згадав про підписку. Можете всіх від мене відписати мені від цього не холодно не гаряче. Просто хотів поділитись з людьми і знайшов саме такий спосіб.

а брехати не добре!

Prometey, Прошу обратить внимание, что Верификатор romashkovich все же в команде форума, в Администрации. Не стоит обсуждать его действия, так как это нарушение правил Форума (Рекомендую ознакомится с ними). Верификатор занимается проверкой пользователей. Я этим не занимаюсь.
Далее, прошу не оффтопить в теме.

перечитайте лс досконаліше.

Друже, я ще не перевіряв тебе. Я виконав прохання форумчан запросити доки по твоій темі!Твоій темі!

Пруфи плиз - а не як колектори перечитайте передивіться:nonon::nonon::nonon:
Все іду кури
Друже, я ще не перевіряв тебе. Я виконав прохання форумчан запросити доки по твоій темі!Твоій темі!
Так як і так сказав форумчанам, що при можливості скину всі пруфи! Таки скину! А описувати свої приблеми чи їх вирішення бажання відпало:dash1::dash1::dash1: Нікого не заставляв вірити чи не вірити моїм словам думав тут спілкування ВІЛЬНЕ

Все іду кури

Так як і так сказав форумчанам, що при можливості скину всі пруфи! Таки скину! А описувати свої приблеми чи їх вирішення бажання відпало:dash1::dash1::dash1: Нікого не заставляв вірити чи не вірити моїм словам думав тут спілкування ВІЛЬНЕ
А виходить не спілкуюсь а тільки щось доказувати маю прям як колекторам!!! Печалька

romashkovich, мне вот тоже интересно...

Прям условие какое-то...
Ніяких умов від мене, тільки від Вас. Мені що кабану дробью Є я на форумі чи ні! З форумчанами хотів поділитись а не з модераторами. Якщо Ваше бажання можете банити!

КК списав борг чи ні? я заплутався.

Все іду кури

А виходить не спілкуюсь а тільки щось доказувати маю прям як колекторам!!! Печалька

Ніяких умов від мене, тільки від Вас. Мені що кабану дробью Є я на форумі чи ні! З форумчанами хотів поділитись а не з модераторами. Якщо Ваше бажання можете банити!
Подождите,что вы нервничаете? Общение тут свободное. Но для того,чтобы не вешали лапшу простым людям (форумчанам) есть определенные правила,которых надо придерживаться. Вот и все.

Prometey, ну вот смотрите: у меня тоже были дела с КФ. Они якобы передали КК. Мне тоже интересно,правду ли вы говорите? Я бы тоже хотела закрыть их.

Подождите,что вы нервничаете? Общение тут свободное. Но для того,чтобы не вешали лапшу простым людям (форумчанам) есть определенные правила,которых надо придерживаться. Вот и все.
Ну я ж не даремно писав що моя історія це не є заклик до дії чи бездіяльності! Просто поділився і то по проханню форумчан (міг цей час поки описував текст потратити на себе). А тепер докажи покажи, ти хто. Просто говорю що бажання писати пропало . ЧИТАТИ ФОРУМ МОЖУ І БЕЗ РЕЄСТРАЦІЇ!:pravila::кофе::sorry:

а хто 10 хвилин тому просився в перевірених?)смішний.

Надобраніч, пане провокатор.
Вибачаюсь.

Ну я ж не даремно писав що моя історія це не є заклик до дії чи бездіяльності! Просто поділився і то по проханню форумчан (міг цей час поки описував текст потратити на себе). А тепер докажи покажи, ти хто. Просто говорю що бажання писати пропало . ЧИТАТИ ФОРУМ МОЖУ І БЕЗ РЕЄСТРАЦІЇ!:pravila::кофе::sorry:
Слушайте ну детский сад какой-то! Вы для чего эту сказку рассказали? Чтобы потом надуть губы от вопросов? Мне не понятно. Понятное дело будут вопросы...

Prometey, Коли відрядження закінчується?

Для чого створювати тему заздалегідь ,якщо у Вас немає доків?Ви ж знали що до Вас будуть за ними звертатись.І справді у відрядженні краще час для себе потратили б..

Слушайте ну детский сад какой-то! Вы для чего эту сказку рассказали? Чтобы потом надуть губы от вопросов? Мне не понятно. Понятное дело будут вопросы...
Розказав тільки тому що запитали. Більш нічого розказувати не буду гуляйте лісом. Юристу плачу хотів надалі безкоштовно поділитись інформацією яку отримав від юриста. А так нах воно мені треба! Комусь щось доказувати₴!

Prometey, Коли відрядження закінчується?
25.03.2019 від різдва христового....

Розказав тільки тому що запитали. Більш нічого розказувати не буду гуляйте лісом. Юристу плачу хотів надалі безкоштовно поділитись інформацією яку отримав від юриста. А так нах воно мені треба! Комусь щось доказувати₴!

25.03.2019 від різдва христового....

Даю час.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі