Кэшбери. Опять угрожает !!!

• Автор теми Автор теми Вавуся912
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 92
  • Перегляди Перегляди 5K
Я батькам ще скажу .....бо в доні сьогодні 2 рочки ідемо на відпочинок.А якщо той козел приіде щоб знали що казати.....хі хі
Обязательно передай!)
Поздравляю доченьку твою с днём рождения!!!! :luboff:

кешбері як реагувати

Вкладення

• S10109-07505751.webp
    S10109-07505751.webp
    31.9 Кб · Перегляди: 68
Поставлять на продзвон кого знайдуть.Закрийте соц.мережі,а якщо в кабінеті,ще й добавленний фб,взагалі знесіть фб.
Коли ще користувалася послугами мфо,я не могла зрозуміти для чого вони роблять привязку до фб. Вк..мовляв добавляйте і буде вам щастя.От тепер я зрозуміла...для чого.....мудачье

Коли ще користувалася послугами мфо,я не могла зрозуміти для чого вони роблять привязку до фб. Вк..мовляв добавляйте і буде вам щастя.От тепер я зрозуміла...для чого.....мудачье
Я,так само.В мене навіть думки не було,що колись ввійду в просрочку,тому також незадумувалалася над,цим.

Я,так само.В мене навіть думки не було,що колись ввійду в просрочку,тому також незадумувалалася над,цим.
Ну
Я жодну сторінку не привязувала до кабінету А тому благополучно з усіма соц мережами простилася на ений час.....

Ну

Я жодну сторінку не привязувала до кабінету А тому благополучно з усіма соц мережами простилася на ений час.....
Я тоже, у меня из всех только лоани общую фотку с подругой нашли (5-ти летней давности), хотя и у нее в фейсбуке общий доступ был закрыт

Назад
Угорі