Кeшбeрі відпочивало до обіду?

• Автор теми Автор теми Іринка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 802

Іринка

Форумчанин
Дописи
128
Реакції
90
Бали
68
Іринка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні ні єдиного дзвінка до обіду від Кeшбeрі,за тe зараз нe змовкають..Я от думаю,можливо в гості до нас іздили чи плазму бігали шукати??

У мене майже 3 місяці прострочки. Тижня три не дзвонять мені вони взагалі. Може мій номер загубився у базі))). Є підозра що наярюють комусь із сусідів та мені ніхто не каже так як по прописці не живу.

Звонков нет смс есть и контактному и мне
! Продаж Вашого майна зі знижкою до 50% відбудеться на аукціоні setam.net.ua Сплатіть БОРГ 7,157.50 грн. щоб зберегти власні речі. Тел. 0632345192

Сьогодні ні єдиного дзвінка до обіду від Кeшбeрі,за тe зараз нe змовкають..Я от думаю,можливо в гості до нас іздили чи плазму бігали шукати??
Мабуть після корпоративу не могли відійти...

А меня сегодня на смешили????

Вкладення

• Screenshot_20191224-173033.webp
    Screenshot_20191224-173033.webp
    103.6 Кб · Перегляди: 37
А меня сегодня на смешили????
А мне такое не прислали(( ток плазму обещают)) вчера кто то не помню айфон 8 обещал,а сегодня плазму) ещё диванчик бы новый и жизнь прекрасна)) на диване с Айфоном смотрю плазму))

А мне такое не прислали(( ток плазму обещают)) вчера кто то не помню айфон 8 обещал,а сегодня плазму) ещё диванчик бы новый и жизнь прекрасна)) на диване с Айфоном смотрю плазму))
Про плазму вчера тоже было?
Так просрочка уже у меня больше 2-х месяцев и соседям звонили... А тут оп и реструктуризация?

Так просрочка уже у меня больше 2-х месяцев и соседям звонили... А тут оп и реструктуризация?
Вон сперва плазму обещают,а потом пишут,что 25 после 10 приедут и вручат)) осталось дождаться завтра))
Вон сперва плазму обещают,а потом пишут,что 25 после 10 приедут и вручат)) осталось дождаться завтра))
Приедут оценят плазму)) просят,что бы присутствовала)) ток не понятно смс на украинском,а имя и фамилию не смогли перевести((

Вкладення

• IMG_20191224_191017.webp
    IMG_20191224_191017.webp
    59.7 Кб · Перегляди: 28
У меня тож уже два месяца)) сегодня даже смартивей ласковое смс написал)) типа все спишем))

Назад
Угорі