Роман Йосипович
Форумчанин
- Дописи
- 721
- Реакції
- 568
- Бали
- 5130
Роман Йосипович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
только что и мне эта хрень пришла. Ржу не могу.Веселяться))
Для чого створювати теми,якщо Ви те саме написали в іншій???только что и мне эта хр*нь пришла. Ржу не могу.
Они уже с вещами вашими встречу хотят? Курнул их креатив директор чи шо
Ничего умней уже придумать не могут
А до мене вони вчора мали приїхати,для реалізаціїї майна...Чекала,чекала не дочекалася....Веселяться))
Яй яй яй)) може ви відійшли каву зварити, а вони не дочекалися?)А до мене вони вчора мали приїхати,для реалізаціїї майна...Чекала,чекала не дочекалася....
Так бігала за тортиком,мабуть не дочекалися...Вони ж мені навіть інспектора підібрати,шкода ,що не побачила цього ,,МАЧО,,...Яй яй яй)) може ви відійшли каву зварити, а вони не дочекалися?)
Труси хоть залишать чи обдеруть до ниточки
Пішли і тортика не поїли)) Поспішали мабуть))Так бігала за тортиком,мабуть не дочекалися...Вони ж мені навіть інспектора підібрати,шкода ,що не побачила цього ,,МАЧО,,...
Так ,але знов написали,що 1.02 вже прїдуть за технікою,одягом...Ось думаю,що їм назбирати???Тортик вже спортиться,а ось якесь лахміття пошукати зможу...Пішли і тортика не поїли)) Поспішали мабуть))
До мене теж 1.02 для стягнення майна приїдуть ще й нотаріальним написом.Так ,але знов написали,що 1.02 вже прїдуть за технікою,одягом...Ось думаю,що їм назбирати???Тортик вже спортиться,а ось якесь лахміття пошукати зможу...
Мені сьогодні теж таке прийшло.Прямо аукціон сотбісВеселяться))
Вы супер!!!!Так ,але знов написали,що 1.02 вже прїдуть за технікою,одягом...Ось думаю,що їм назбирати???Тортик вже спортиться,а ось якесь лахміття пошукати зможу...

Интересно сколько у них в штате таких,,инспекторов,,?Судя по количеству номеров из разных городов много.Волнуюсь,что бы на нас всех хватило дорогих гостей....Верняк. И у меня в 16:44)